Dag 6-Vikten

Hejsan alla glada:)

Idag vart det skolan. Gick bara bra:) Kollade på film som var otäck! Skulle ta bussen hem, kände att jag blev illamående, och funderar nu om det kan vara cambridge som spökar..?

Men JAG SKA INTE SLUTA!!! Är så taggad nu på att gå ner i vikt.
idag kom Klas o Else-britt hit med crosstrainern. :)

Har kört ett lätt pass nu på 10 min.
Kcal=.24,7
Km: 2,9

Jag ska klara 15 min som mitt mål. Men det är inte lätt eftersom jag bara får i mig 470 kcal om dygnet!
Har även druckit Ca: 4 liter vatten med. Härligt!

Frukost: Bananshake
Lunch:Vaniljshake
Middag Varm chokladshake

I morgon ska jag handla mer mat och väga mig efter en veckas kur :) Sååååååå underbart! Uppdaterar om hur mkt jag har gått ner!!


Känner att jag inte uppdaterar så mycket om min älskling Nova. Men hon är allt med. Går på dagis och härjar. Börjar babbla o prata allt mer nu!! vet vad man ska o inte göra ( fast hon gör det ändå) hon vet vad som är rätt och fel. I morgon ska hon gästblogga!! Missa inte det! :)

Dag 6:
Nu mår de alla flesta mycket bra. Humöret är på topp och viktminskningen går fort. Cambridgekurens fina balans av kolhydrat och protein ser til att kroppen inte producerar för mycket ketonämnen. Eftersom kroppen inte får sin dagliga kost blir det inte heller mycket slaggprodukter,och naturligt är att toalettbesöken minskar.

Så jävla taggad:)

hejsan :)

I morse ställde jag mig på vågen o jag är svinigt glad!! JAG BARA RAAAAASAR NER:). Än så länge...

sitter i skolan. De andra äter mat och jag o Lovisa sitter här o ugglar!! :) Druckit min frukost o grejer.. Snart dricka lunch!

Nej, nu ska jag börja!!! SAKNAR MIN NOVAGIIIS!!

Dag 5. Vikten

Hejsan kära vänner.

Idag kom min släkt hit och firade mig. Jag serverade daimtårta och kladdkaka med grädde. Bullar och kakor. Ville inte baka en tårta.. vågade inte rättare sagt. Det var inte jobbigt när de åt, men sen när jag skulle börja med maten, då luktade det såååå gott. Så krille fick ta över. DET VAR JÄTTE NÄRA ATT JAG ÅT!! Men jag la mig i sovrummet för att inte känna doften!! Ikväll har det varit jobbigt! MEN !!! Jag klarade det !!! Läser på familjeliv.se och peppar mig själv av de som skriver där.. Så bra.

Till veckan får vi hem en crosstrainer :) Tack så mycket Klas o Else-Britt!! massa kärlek till er :) Fast vi betalar den självklart! Iaf. Då ska jag använda den varje kväll nu!! Sen tänker jag börja med situps innan jag lägger mig!

Jag fick en flaska vin och sen fick jag spakit, tvål och ett hjärta i sten där det står en text! TACKAR!! :)
Vinet sparar jag tills jag har nått min målvikt! :D



Dag 5:
Du känner en lätthet i kroppen och en har en känsla av välbefinnande. Hungerkänslorna försvinner helt för många. Normalt använder kroppen glykogen som energi till bl.a hjärnan, men under fettörbränningen utvecklas en annan form av energi till hjärnan, sk, ketonämnen. De bidrar till ovanstående positiva effekter.
VIKTIGT: fortsätt äta 3 mål/dag och drick mycket vatten.



:)

Känner mig glad, känner mig lycklig, känner mig stark! Finns de dagar som jag bara vill gräva ner mig och inte prata med någon!! bara vara mig själv. Men idag är jag glad. Jag har min lilla familj  o min älskade Nova, jag har min släkt, Krilles släkt. Jag har min pappa! Idag är en sån dag som jag bara vill skrika ut all min kärlek.


Tjena mors!!

Idag kommer min släkt som sagt! Håller på o grejar lite smått! Nova älsklingen sover för tillfället. Vi har varit uppe hos Carina en sväng på förmiddagen o drack lite kaffe. Men innan där, gick vi en promenad till Ica och sen hem! Inte så långt, men vi skippa bilen:) Alltid ngt :P Så jävla fint väder ute!! Känns som vååååår!! Underbart! St

Ställde mig på vågen i morse.. Allt som allt har jag gått ner CA: 3-3,5 kg :) Det går frammåt och neråt. O jag har inte fuskat en enda jäkla gång o jag är så jävla stoooolt!! Ska snart äta min lunch! På tisdag ska jag till min konsult o köpa mer påsar och väga mig igen! O då ska vi se hur mkt jag har gått ner på en vecka!! En riktigt tuff vecka! Men jag har inte ngra hungerkänslor alls i dag! Vilket ät kanon!!

I morgon blir det jobb, dagis o skola!! Kanon att veckan börjar igen! Så jag har ngt att göra.. Det får tiden att gå!

Upptaderar lite senare...

Dag 4 - Vikten

Hejsan.

Idag har jag, Carina, Ingela och Linda varit på spa:) Så jävla underbart o fint! fick morgonrockar och bytte om o satte oss i 37graders bubbelpool. :) Sen gick vi ner i en bassäng och fick undervattensmassage o vilka sprutgrejer :) Hela magen sjönk in. Sen simmade jag ngra längder. Vi gick upp och åt lunchbuffé och jag drack kolsyrat vatten :) en hovmästare o allt var där. O maten såg jättegod ut, men JAG ÅT INTE ETT SKIT! Sen blev det kaffe och efterrätt.. Kaffe drack jag, men inte efterrätt :) Så jävla stolt är jag! Sen badade jag o Carina i örtbad. Så avslappnande o lugnt! O Sen vart det massage! Härligt! Vilken myyyyysig dag! Tack Robin, Älskling o Min prinsessa!!

Ida har jag ätit
Frukost: Jordgubbshake
Lunch:Vaniljshake
kvällsmat:Varm chokladshake!!

Nu börjar fettet förbrännas och det blir lättare

Dag 4:Nu känner de flesta sig piggare, orkar mer, behöver litye mindre sömn, och hungern dämpas. (vissa kan fortfarande känna sig lite matta) Nu hämtar kropen sin energi från sina fettdepåer (förbränner fett). Fortsätt att dricka minst tre liter vatten/dag. Utöver den mängd som du blandar Cambridgekuren med.



O jag har klarat dag fyra :)



jag har knappt träffat min älskling Nova på hela helgen! Men i morgon ska vi mysa o goooooooosa. Sen kommer säkten hit o fikar o ska äta tårta :) hihi!!!


Dag 3- Vikten

Hejsan!

Idag har jag klarat av tredje dagen. men den har varit ganska tuff. Börja med att vi fick tårta i skolan för att jag o josse ställde upp i Torsby! Och vi fick ett varsit presentkort på smycka :) TACK<3 Men jag tog inte någon tårta. INTE ENS en smula! !! Drack kaffe o vatten istället. Sen åkte jag o Krille till Örebro för att lämna bilen på lagning. Föst smäller han i sig en hamburgare från statoil. Sen på hemvägen smäller han isig 2 cheeseburgare från mcdonalds och jag tog inte ett skit heller. Men jag kände att jag var hungrig. Eller inte hungrig utan allt jag såg, ville jag bara stoppa i mig! Men men Jag SKA klara detta.

Nova har varit på dagis idag! Så hela veckan har hon varit där. O hon har sovit hela nätterna nu på sista tiden! UNDERBART! Hennes farmor hämtade henne från dagis idag så hon har busat med henne o hennes sambo. kul :)

Var även på IKEA och lite smått!! I morgon ska vi till SPA :) Såååå skönt!

Nu ska jag o älskling titta på film! I rymden finns inga känslor.


Dag 3:

Du kan fortfarande känna hunger och få koncentrationssvårighete, matthet och yrsel. Idag är det den tuffaste dagen. Håll ut! redan i morgon lir det lättare. TIPS: Om du inte tillför annan föda än Cambridge, kommer du att vara i fettförbränningen i morgon ( I annat fal förlängs denna fas).

Som sagt!!! JAG KLARADE DEN TUFFASTE DAGEN!!! 10 poäng till mig! O en sak till. Ställdemig på vågen imorse. -2 kg :)

Dag 2- Vikten

Hejsan,



Nu är det kväll och jag har klarat min andra dag än så länge. Det var lite kämpigt vid lunch när de andra åt tacobuffé men visst fan klarade jag det!!!  Toppbetyg verkligen! Men just nu är jag sugen på att stoppa i mog något!! Åh. Hoppas att jag kommer in i ketos snart!! I morgon säger de flesta att den är värst. Men jag o krille ska åka till Örebro o lämna in hans bil på lagning o då ska vi ta en sväng på Ikea. Jag ska köpa mig ngt jag vill ha, för det ör jag fan värd. Tar också omvägen förbi fiket!!

Frukost: Choklad med mintsmak Shake
Lunch: BananShake
Middag:Grönsaksoppa

Sen Ca: 2 koppar kaffe. Tar nog en till snart
Och sen Ca: 3,5 liter vatten :)

I morgon ska jag nog inte dricka så mycket vatten när jag sätter mig på bussen! Höll ju som sagt på att sprängas.

Dag 2:
Du kan känna dig hungrig, drick mycket och kom ihåg att Cambridgekuren ger dig hela ditt dagliga näringsbehov. Fördela dina tre måltider jämt över dagen. Håll tankarna sysselsatta med annat! Aktivera dig så som att promenera etc. TIPS: lite mineralvatten kan dämpa hungerkänslan.


Men jag har inte känt mig SPECIELLT hungrig. Kurrat lite, men det går över!!

morgonen dag 2

hejsan. Sitter i skolan.

Pappa hämtade mig vid drevsta för jag höll på att kissa på mig i bussen så jag fick kissa på sjukhuset. Det var närmast :P haha. Nu måste jag kissa igen. Det bara rinner ur mig. igår kissade jag ca: 18 ggr. Herregud. men det är ju för att jag dricker så mycket vatten.
I morse åt jag en shake med choklad o mint! Svingod den med. :) Börjar känna mig konstig i munnen. Undra om det är ketosen som kommer igång? Men men. Nu ska jag dricka vatten och sluta fantisera om tacobuffén i skolan. :P

Dag 1- Vikten!

Hej. Nu är det kväll och än så länge har jag klarat min första dag. Idag har jag druckit mina shakar .
Frukost: en vaniljshake :)
Lunch:Kakao :)
Middag: Banan.

shakarna är så himla goda så detta blir kanon lätt. Att dricka dom iaf. Hela dagen idag har jag sprungit på toa. Vid tolvtiden kände jag doften av mat o det sved lite men jag klarade av det. När jag kom hem, så gjorde Krille mat till Nova och han! Vill inte laga maten riktigt än. Väntar ut den 1 veckan! Jag gick in i sovrummet o läste min bok för att komma på andra tankar än mat. Å jag fixa det :) Nu har jag precis druckit lite kaffe och Har just nu huvudvärk! Ska dricka lite mer vatten och då har jag druckit över tre liter :)

Dag 1: Dagen brukar kännas bra, men mot kvällen kan du känna dig hungrig. Bäst dämpar du hungern med vatten. Känner du dig tung i huvudet, så kan även te eller kaffe utan socker eller mjölk hjälpa. VIKTIGT! Fördela vätskeintaget jämt över dagen GRATTIS DU HAR KLARAT DIN FÖRSTA DAG!

Jaaaaa :D. Tack så mycket. O min älskling stöttar mig bra!! Jag vet att det finns chips i skafferiet, men jag tänker inte ens öppna skåpet! Den står därinne o väntar på att jag ska äta den.. Men HA!! den kan glömma det :P

Nu ska jag dricka lite vatten o känna mig stolt!!

Cambrigde

Hej :)

Som sagt så har jag tidigare skrivit att ni kommer att få följa mig genom en resa. Cambridge heter den. De flesta har hört talas om den och vet vad det är. Men jag ska berätta lite om den ändå :)

Cambridge är en viktminskningsmedod som verkligen funkar. Den är provad på Karolinska sjukhuset. Och det är många överviktiga som kör denna innan operation exempel.

Första perioden kör JAG (jag skriver jag eftersom det är olika på alla) "ren kur". Och då ska jag dricka 3 shakes om dagen och minst 3 liter vatten. Jag får dricka kaffe om jag vill, men då får jag dricka mer vatten eftersom kaffet är vätskedrivande. shakerna finns i olika smaker som vanilj, choklad, choklad med mint, jorgubb, banan, grönsakssoppa, svampsoppa, kycklingssoppa. Det finns även gröt.
Detta ska jag köra i tre veckor i streck. Sen ska jag se hur mycket jag har gått ner. Jag ska väga mig på tisdag nästa vecka och då skriver jag ut hur mkt jag har gått ner.

Jag kommer att få Krilles fulla stöd och hjälp. Dom tre första dagarna kommer att bli jobbigast men han har lovat att hjälpa o stötta mig. :)

Så i morse drack jag min första shake vanilj. Den smakar som mcdonalds vaniljmilkshake. SKIT GOOOOD!! Sen har jag snart druckit 1 liter vatten! Jag har varit o kissat 3 gånger på 45 min. Det bara rinner ur kropppen!


Efter att man har gått den "rena kuren" så kör man ett program efter som är bra för mig att jag ska hålla vikten! Då ska jag börja motionera. men jag kommer att vara ute och gå ändå!! Ikväll lägger jag ut mina biverkningar och "min första dag" :)

Min födelsedag :)

Grattis Carro :)
Tack så mycket!!

Idag blir jag 21 år gammal. Nu är det bara 9 år kvar tills jag är 30 :P.

Och idag har jag varit på möte.I morgon gäller det och då ska jag kämpa riktigt hårt!!!

Oj...

Sitter i skolan nu.. Ska börja jobba på mitt o Sophies projektarbete! :/.

Igår hade vi kalas för mig som fyller 21 i morron :)
jag fick presentkort på nagelbyggnad och pengar :)
Nästa helg kommer min släkt o firar mig!! :)

Vi kollade även på ett hus igår. Vältigt trevligt och helt gör okej. Drömde om huset inatt. Men vi vill gärna kolla lite till och planera o räkna på det först! Det är ju inte bara att köpa ett hus!

Längesen jag uppdaterade med. Sorry. Men helgen har varit ganska stressig!! En trotsig Nova om inget annat! men hon är världens goaste unge i universum!!

lördag hela dagen--

Tjenixen..

Nova sover middag och Krille spelar  tv-spel. I förmiddags var vi hos svärmor på kaffe.. :) Mys!! Nova busade som vanligt!

På onsdag ska jag börja blogga om något helt annat. Ni ska följa min resa genom.... Ni får se på onsdag!!
En lättnad iaf.

Idag ska Krille på styrelsemöte. Jag o Nova ska vara hemma och mysa. Laga lite mat. Idag blir det lasagne! Sen får vi se vad det blir på kvällen!! :)

Uppdaterar senare.!

Hej..

Morn morn!!

Uppdaterade inte så mycket igår, förlåt mig!!

Igår iaf så var vi på vc med Nova och det var bara att fortsätta med mollipect och torka snor ungefär.
Sen kom vi hem o Emelie o Olivia drack kaffe med oss:) Sen åkte jag och Carina till Mariestad och gjorde ngra ärenden. Bla att kolla efter baddräkt/bikini. Men NU VET JAG!! Efter det så gick jag o Carina o Nova till ett fik o vi bestämde oss för en sallad ;) Nova fick en smörgås men hon ville inte ha.

Sen kom vi hem och vi gjorde mat , Nova badade och sen kom Emelie o Olivia. så det vart skräckfilm och sen sov vi!!


Vi kollade på Boogieman 3. Och jag låg hos Krille för jag var lite rädd:P Och då kommer et en scary scen och då vnder jag mig om. DÅ ser kag Krille, hålla sina händer gör ögonen. HAHA.. Är du rädd älskling.. Neeej. Varför håller du för ögonen? Det kliar. Sen tog han bort händerna och då blundar han.. SÅ SÖT :)

morn!!

Har sovit skitdåligt!!! Nova till vc.. uppdaterar senare!!

Dagen är gjord..

åh nervositeten har släppt, fast ändå inte. Jag vet inte hur det känns riktigt än om jag ska vara ärlig!!! Alla tycker vi olika och vi arbetar på våra olika sätt.

Måste säga att våran klass är helt jävla underbara som har ställt upp på detta!! Det är inte bara jag och josefn som ska få all beröm, utan hela klassen. Det är ni som har stöttat, det är ni som har fixat det här. Uatn er hade vi aldrig gjort det.

Men fy fan vad nervöst det var..

Men jag orkar inte blogga nu, jag är helt slut..

Vi kom TREA konstigt nog... Arvika borde ha vunnit!! Så jävla duktiga!!! Men vi har ju inget att säga tyvärr.

dagen före kaosdagen..

myser just nu med Alicia och Elvis. Elvis ligger mellan oss och tvättar sig..

Har nyss kollat på Paranormal entity. WRÖÖÖLäcklig!! uschamejjen!! Nu blir det paranormal activity 2 :)
Saknar mina älsklingar hemma..

O för er som har glömt vad jag ska göra i morgon.. va nervösa för min skull. eller, nej nervös klarar jag själv!!!

Skolan..

Godmorgon.

Sitter i skolan och njuter av våran sovmorgon!! Börjar inte förrens kvart i tio :( . I bland vill man bo granne med skolan.
Njuter även av en kaffe:)

När jag åkte i morse så brändes det i ögonen. Jag hatar att sova utan mina älsklingar... JAG HATAR DET!! Usch.. Nova är galen hemma :P Hon härjar med Krille, o krille härjar med sig själv. :) Krille gick upp och satte på kaffe åt mig i morse. HAN ÄR ALLT MITT HJÄRTA.. underbaring!
jag får inte träffa dom förrens i morgon kväll :( å då kanske Nova sover. Men jag är ledig på fredag så jag ska ägna all min tid åt Nova o Krille!


Nej, men nu ska jag gå ut o ta ett bloss.

Förresten. Jag har fått en kommentar på min blogg :) Jag ska svara på den. Jag lovar ju att svara på alla :P

Måste först säga att jag verkligen gillar din blogg :) Sen undrar jag om du och din pojkvän har planerat några fler barn inom närmsta tiden? :)
Kram kram

Tack så mycket :) Svar på din fråga blir nej. Vi har inte planerat några fler barn än. Men vi vet att Nova ska få ett syskon iaf. Jag vill först gå ut skolan och sen söka lite jobb och hoppas att jag får en fast anställning någonstans. Sen vill jag fixa mitt körkort och lägga min tid på Novas uppväxt.. Kanske det blir ett barn till när Nova är i 3-4 års åldern :P

JAG SKA FÖDA BARN...

Ajajajajajaj...........................



Känns det som i alla fall. Fick sån jävla mensvärk nu så jag ligger med värmekudden!!!





Krille kom ju hem med en film.. Vampyrer suger.. Å den sög rejält också.. Inget kan jämföras med Bella och Edwards kärlek.. Åh jag vblir kär i karaktärerna :)

Lite mer att berätta..

Krille och Nova kom o hämta mig idag. Krilles skor har gott sönder så han badar i vatten när han går. så vi shoppade lite.

  • Skor till Krille. Adidas Goodyear 799-399,50 :) Halva priset
  • En reflexväst till Nova på Jysk
  • Fyra dukar för 25:- på Jysk
  • Ett tårtfat på loppis :) 90:- ( nu kan ja lägga min födelsedagtårta där på ist för en tallrik:D)
  • Ett nyckelskåp på loppis 40:-

Sen fikade vi lite med Victor, Johanna och Julia. Myyyyys!!!


I morgon ska jag sova i Kristinehamn. Går ju inga bussar så tidigt på morgonen till Kristinehamn och vi ska samlas utanför skolan 06.15 och den första bussen från Gullspång går 06.10 :(.
Så Krille hyr en film nu som vi ska mysa till :) HATAR att sova utan mina älsklingar. Får låna med Novas STORA nalle som jag kan krama om och sen lukta på !!

Nej, nu ska jag förbereda myspys! 


undra om det är jag...

som är tröttast i världen.. ? Kan va så.

Idag har vi kört massa övningar där jag och josefin går in och löser olika situationer. Hum.. Jag är fortfarande lika nervös.. Usch. Sen blev jag helt färdig!! jag frös och blev så trött o hängig så jag la mig på soffan i skolan o blunda i ngra minuter. Bestämde mig för att åka hem. Måste få vila o inte bli sjuk nu inför den stoooora dagen på torsdag. Kan va så att jag är jävligt nervös med. men men . Nu ligger jag i sängen o lyssnar på Krille och Nova. Nu ropade krille att maten är klar. Får ta o äta lite.. Sen lägga mig igen.

Nova har ju som sagt varit hemma med pappa idag. Men hon har inte varat från ögat alls idag. Men vi köpte ngn salva till ögonen så vi får se om det blir bättre!! Hon får stanna hemma veckan ut.. NU SKA HON BLI FRISK!!!

Men jag kan nog uppdatera sénare..


Är ni intresserade av Frågestund. ? Ni ställer frågor, jag svarar. Kommentera här nedan på kommenteraknappen!!

åh herregud..

Fan vad jag har sovit dåligt i natt!!! Vaknat X flera!!

I morse när jag väckte Nova tänkte jag att fan va skönt nu när hon är frisk och det har blivit en vardag igen.. Men när Nova tittar på mig, är hennes ena öga igentäckt av var!!!!!!! ÅÅÅÅÅH! FAAAAAAN!! och det sa Krille med när jag rinde honom. Han får vabba denna vecka för jag kan ju verkligen inte. Jag måste ju vara i skolan o öva inför torsdag!!! på fredag kan jag vara hemma, om det fortfanande är skit med ögat.
Men Krille får ringa VC idag och säga att ögondropparna är slut..
Krille säger nu att ögat är svullet.. Kanske är för att hon har ögoninflamation.

Såå... nu får jag fixa det sista!!


Ja, vi får se hur detta slutar!

Torsby..

Fatta vad jag är nervös. Jag kommer att stupa framlänges och spy upp allt innehåll i kroppen som jag har!!! Jag kommer inte att klara detta. Det är 2 dagar kvar sen smäller det!! Fine, att vara nervös är bara bra, men FAN INTE SÅ HÄR!! Alltså seriöst.. Nu undrar ni säkert vad jag ska göra.. Men det är som så att.....


Den 20 januari ordnar de här tjererna VM ( Värmlandsmästerskap ) i omsorg som projektarbete. Tävlingen sker i Stjernehallen.(Torsby)
Projektarbetet har inneburit att alla sju hjälpts åt planera tävlingen. Så här går den till. Fyra lag från olika skolor i Värmland har anmälts. De kommer från omvårdnadsprogrammen i Arvika, Hammarö, Kristinehamn och Hagfors. De tävlande ska få lösa några svåra problem, som kan inträffa för hemtjänstpersonal.

Scenen är Olle ( 77 ) och Astrid (72 ), som spelas av två skådespelare. De har båda hemtjänst och besväras av hjärt- kärlsjukdom  och demens. Mer avslöjar inte våra tjejer. Deltagarna får inte veta för mycket, men tävlingen går ut på att deltagarna ska ta om hand de båda gamla på bästa sätt. De har engagerat tre domare: Sofie Liljemark, Sonja Ragnarsson och Elisabeth Nilsson - alla tre sjuksköterskor, som får uppdraget att utse vinnare.

Medieprogrammet kommer att filma allt och VF, NWT, SR-värmland, TV4 värmlandsnytt och Kanal 12 har inbjudits att bevaka tävlingen.

Till sist ska en värmlandsmästare utses från någon av de deltagande skolorna.

 

 

Som sagt.. tror ni att jag är nervös nu eller ?Det är jag och en till i klassen som kommer att tävla. Sen har vi två reserver och hela klassen plus op1 och våra baslärare ska vara med. Vi åker från skolan 06.30 och sen är det kört!!! Kolla inte på tv4, för där ser ni ev en som har gjort bort sig TOTALT!!

 

Så idag i skolan har vi bara övat o övat.. vi har lagt ner oss på demens och gjort massor. Så denna vecka fram till onsdag blir det bara trääääääääningar!! usch och fy bubblan! Nej, nu måste jag tröstäta lite popcorn!!

På tal om lite annat så storhandlade jag idag med.. på Coop. Sen kom vi hem. (jag o pappa) och möts av en vid Nova och en buse till Krille. Makaroner o köttbullar blev det i dag. ovanligt??? Nej..


Nova Energi!!

Godmorgon :)

Jag vaknade kvart i sex, gick upp och tog på mig kläder och drack en kopp kaffe och rökte en cigg. Pratar e sväng med Krille. Klockan sex går jag o väcker en sömntuta.. Det gick en stund innan jag fick liv på henne. Sen fick hon torr blöja och rena kläder. Nu står hon och dansar framför "firma fantasiflytt" :)

Hon är såjäkla goooooo är hon!! Mammas snuttegris.

Igår kollade vi på utlandsresor. Speciellt till Rhodos. Så vackert!! Krille vill till NORDPOLEN? han, men va fan har vi inte sett snö då det räcker, har vi inte frysit så det räcker. Vintern i Sverige består av 9 mån.. 1 månad är sommar och två är höst eller vår. Antingen regn eller blåst!!!


USCH!!

Nu ska jag g¨och byta bajsblöja känner jag, sen ska v klä på oss och gå till dagis!

Solsidan..

Börjar äntligen idag :) huuhuu.. Så jävla bra. Man lyckas alltid att skratta :)

Idag har vi varit hemma, och varit hos Emelie m familj o fikat.

Just nu är andreas o ronja här. Vi ska kolla Sex and The City 2 :) Spännande..

I morgon är det skola o dagis o grejer.. Kulkul :) Är så himla taggad för skolan nu!! Ett jävla halvår kvar. guuuuttt :)



I morgon ska jag passa på att storhandla när jag ändå är i Kristinehamn. Ska fråga min käre far om han vill skjutsa mig hem :) Eller han kanske får övningskörningspappren imorgon med. Å då kan ju paktiskt JAG köra :) Wunderbart!!! Nej, men nu ska vi slå igång filmen!!! Vi höres!! :)

Dag 12- I min handväska

Vad jag har i min handväska är:
  • Plånbok
  • Busskort
  • läppglans
  • nycklar
  • tändare
  • kvitton
  • skräp
  • lypsyl
  • penna
  • tamponger
  • parfym

Fan va skit egentligen..

En mor till salu :)

gooood möra ?


I går var vi på en mor till salu:) Asbra var den. Skrattade så man tjöt vissa gånger . Som vanligt är det ju Jojje som är bäst. Men denna gången var även Stefan med, och han var såklart också  SKITBRA.. o kärringa!!
Ngn som har blivit riktigt rolig är ju kan Kosmoskillen. Kommer inte igår vad han heter..


Sen åkte vi till Svärfar o lämna crossmotorer och drack lite kaffe o tjöta skit. Sen åkte vi hemåt. Robin hade bråttom.

Hemma var Carina och Nova. Carina hittade vi i soffan och Nova låg i sängen o sov. Nova har haft det jättebra hos farmor och anders. Hon har charmat in sig på anders barn med :P Underbara Unge!!
Hon vaknade vid två inatt. så hon fick välling och sen fortsatte hon att skrika. Eller inte skrika utan testar oss lite och se om vi kommer. Och pappa kom.. men en till flaska.. sen somnade hon! Å hon vaknade klockan 8.00 :)

Nu är hon som vanlig. Frisk från ögoninflamation och snuvar inte. iaf inte än.. Så i morgon blir det dagis :)

Nova är verkligen helvild.. Hon springer och skriker i soffan och pappa säger till henne. Trots säger jag bara! Jag ska filma henne ngn dag så får ni se :P


Uppdaterar nog senare!!

Stefan o Krister..

I dag fick jag sovmorgon. Nova sov mellan oss i natt och hon vaknade kl. 04.30, och då ville hon inte sova mer. Så Krille gick upp.. O jag vakna kvart över nio!! Då låg Nova och sov och Robin o Krille sov i soffan, så söta så! Tack älskling för sovmorgonen!

Våran dag ser ut så här:

  • Dop för söta Olivia 13.00
  • Krille lämnar Nova hos farmor vid 13.30
  • Krille o Robin hämtar mig vid kyrkan vid 14.00
  • Åker till Skara
  • Stefan o Krister börjar :) 15.30

Så jääääävla kul!!

Dag 11- Mina syskon

Jag har två storebröder.


Jonas Sjödahl: Jonas är född -75. Han jobbar med data. Hans stora intresse är nog data och spel. Han bor i Kristinehamn i en insatslägenhet. Vi har samma mamma. Han är lite av en ensamvarg och vi umgås inte så mycket med honom.

Daniel Sjödahl: Daniel är född-77. Han är itbildad svetsare. Hans stora intresse är kompisar och elektronik. Han bor hos mamma, men bor även hos kompisar. Iböand bor han hos pappa. Vi har också samma mamma. Han är precis tvärtom jämfört med mig andra bror Jonas. Daniel älskar att vara med folk och flänga runt! Daniel och jag har mer kontakt, men det är nog pga att han är hos pappa så mycket och att han bor hemma hos mamma.


Mina bröder betyder jätte mycket för mig, även om jag inte umgås med dom så mycket.  Och jag vet att jag betyder mest för dom. O jag vet att skulle det hända något, så vet jag att dom ställer upp med vad som helst!

Dag 10-Det här hade jag på mig idag.

Jag hade på mig en tröda från HM Den är beige med svarta ränder och till det hade jag ett linne från Cubus och ett par leggins från prisoasen :P
Accesoarer hade jag mina örhängen som jag har fått av Kristoffer och 4 pärlarmband från kappahl :)


Dag 9- Min tro

Jag har inget speciell tro. Inte på Gud och Inte på Djävulen. Däremot tror jag att bägge finns eller finns tror jag inte utan att ngt är med oss, eftersom det finns både gott och ont i alla människor.

Men det jag tror mest på är fred. Jag tror att alla länder och människor inser ngn gång att det inte löser med våld, att det inte löser mig konflikter utan att man försöker att sammarbeta.

Men det kanske inte funkar, när alla människor har olika "troar". De kanske följer den tro och som de går efter och det är kanske därför det blir som det blir.

Jag vet inte vad jag ska skriva!


R.I.P

Ozzy och Kita! Hoppas att ni busar ordentligt där ni är!! <3 :´(


Nej, nu ska jag bara skriva och säga Godnatt..

Vi åt taco´s till middag med Novas farbror Robin!! Det smakade kanon. Nu är grabbarna ute i garaget o grejar cross och jag sitter här, småkikar på beck och läser bloggar. Försöker få kontakt med min faster!! Känner att hon kan behöva mig en del. <3. Nova älsklingen sover så sött och så.. snoringen börjar bli bättre och inget var syns i ögat, men man ska inte ropa Hej än!!

På Söndag sitter jag bänkad framför Solsidan kl 20.00. Skitroligt program!!!   



Nej, om jag ska ta och lägga mig i soffan, under täcket och fira att det är fredag ? Kanske tillomed firar den med en skål med popcorn? Jo, men det gör jag fan..


TREVLIG HELG!!!

Är det inte Let´s Dance på Tv ikväll?

Pappa:)

Pappa skjutsade hem mig idag från skolan så jag kom hem tidigare :) Men först bjöd han på Kaffe :) Pappa är bara för bäst ibland :P Nu leker han med Nova, går inte att få kontakt med honom!! Dom grejar verkligen!! Haha.

Pappa har ringt och beställt handledarpapprena nu så vi kan börja övningssköra igen! Jag SKA ha körkortet till sommaren!

NU ska han åka hem :(

Men vi ska åka o handla doppresent till lilla Olivia som döps i morn!! O efter dopet ska vi till Stefan o Krister revyn !!!!! LÄNGTAR!!

Vilken dålig..-.

Bloggdag! Nu skäms jag!

Ska berätta varför..

I morse lämnade jag Nova på dagis, sen åkte jag buss till skolan! Började lektionen och helt plötsligt förändrades hela dagen!! Men det är ngt jag inte vill berätta på bloggen! Ialla fall. Vi hade lektion över rasten så där hann jag inte blogga. Våran andra lektion började direkt efter. Vi kollade på film om inbördeskriget i Sudan.. o Då fick vi sitta över lite på lunchen, så det var bara att äta mat, sitta ner i 5min och sen gå till nästa lektion! O sen hade vi en till lektion o en till O vi hade ett litet test med om provtagning. O Jag fick "Bra Carro :)" aa iaf.. O sen kom pappa och hämtade mig o körde mig hem :) Väntade på Krille o vi åkte o hämta Nova...


Å VET NI VAD?

Självklart har Nova förtfarande ögonhelvetesinflammation! Grrrrrrrrrrr. blir galeeeen!
Kom o hämta henne ialla fall o hon var alldeles rödmosig om kinderna o var i ögonen.. Ångest har jag med! Usch.. O den här jävla hostmedicinen Mollipect gör ju bara hostan värre, så vi gav inte den när hon la sig nu! Hon fick 5ml lactulos ist :P Hon har inte bajsat på ett tag nu.. Fan..

Nej, men nu ska jag greja o försöka klämma min onda finne jag har i armhålan? Liten är den, men det gör jävligt ont!!



Uppdaterar nog senare!

kväll...

Nu är det kväll..


Nova har nyss somnat.. Hon hostar och hostmedicinen hjälper inte ett dugg tycker jag! Hon äter Mollipect! I kväll åt vi spagetti o köttfärssås. Nova kladda mest! :(
Nova och jag har badat tillsammans. Hon skvätter jävligt mkt vatten. I morgon blir det tidigt för vi ska till jobb, dagis o skolan :)

Min o Krilles konversation vid matbordet ikväll:

Jag: Nova ska bada idag.
Krille: Ja, det ska hon nog...
Jag: Jag kan bada med henne idag. Jag måste ändå fixa håret.
Krille:mm.. då kan jag plocka undan sålänge.
Jag. Ja, det kan du göra ( jätteglad)

När jag o Nova satt i badkaret kommer Krille in o sätter sig på toa:

Jag: Jadu Krille, det är inte ovanligt att du rymmer från sysslorna i hemmet.
Krille: Vadå?
Jag: Nej, för varje gång du ska städa undan, går du in o skiter
Krille: Ja, det vet jag väl. Så dum är jag inte. Men jag har ju plockat undan lite iaf.
Jag: hmf...

När jag kommer ut i köket,(ca:10 min) efter att ha tagit på mig pyamasen, BÖRJAR Krille lite smått plocka ur diskmaskinen:
Jag: Vad duktig du är (skulle vänta med berömmet!!) Krille.
Krille: Tycker du de..
Jag: mm, jag kan hjälpa dig så kan vi sätta oss o mysa med Nova sen.
Krille: Javisst.

Krille ställer sig med mobilen i handen o börjar greja med den. o det är inte snabba grejer han sysslar med. Och jag plockar undan.

Jag: Men kan du ställa in Novas pipmugg i diskmaskinen. Du har hållt i den i 5 min nu.
Krille: Öh vadå?
Jag: Du är tamigfan den








Godnatt!!

Nova busar..

o härjar. Nu är hon frisk i alla fall. Hon har ingen ögoninflammation längre, men hon måste ta dropparna två dagar efter symtomfri dag.

Idag har svärmor varit här på kaffe en sväng o busat med underbara Nova. Sen kom Emelie J förbi på en snabbvisit o drack ngra klunkar kaffe och sen kom Emelie S och drack kaffe. Haft besök hela förmiddagen!!!

Jag blir galen av att gå hemma!!! Jag vill verkligen till skolan. Jag är så taggad i skolan nu så jag spricker. Konstigt ja vet, men det är sanning. O stolt är jag. Så i morgon blir det dagis för Novas del. Älsklingen ringde o fråga om det var ok o lämna henne. Så jag får göra det i morgon. :) Hon har så roligt på dagiset. O super bra personal jobbar där med. Man har lätt o göra med dem, och de berättar med glädje vad Nova har gjort o om hon har ätit bra osv. Ett stort +!! :D. O jag lan inget mer än säga att jag är stolt över mammas fislisa.. :)



Min faster Susanne <---(Jag älskar dig) kommentera mitt inlägg om mitt ögonblick. O hon skrev att det inte bara var ett test jag gjorde, utan sanningen är den att jag gjorde 7 st :) Tills vi hade sett underverket på Ultraljud :) Jag kunde inte fatta att jag var gravid ju!

Jag har faktiskt skällt på Nova idag. Hon klättrar i soffan, springer i soffan, drar ner allt på fönsterbrädan och när jag säger " AJAJ" säger Nova "oooojjjj" :/ Sen ska hon trycka igång DVD,n och skruvar upp förstärkaren så det är disco på Höjdgatan ibland. Jäkla Busmaja! <3<3

Nej, om man skulle ta och fortsätta hänga tvätt o dammsuga för andra gången idag. Några tips om hur man kan slippa allt jävla skit på golvet o ha det skinande rent hela tiden? När jag kommer hem till andra barnfamiljen, skiner deras golv och jag blir lika förvånad om jag har handskurat golvet här hemma och det skiner i två sek. Förstår inte hur dom lyckas!!! Ärligt talat så dammsuger jag VARJE dag! Om jag inte är för trött och hänger tvätt i stället!! Synd om mig, hör ni det? :P

Dag 8- Ett ögonblick

Ett ögonblick som betyder så mycket för mig var när jag fick reda på att vi var gravida.

När jag hade praktik på Karlskoga lasarett, sov jag hos pappa eftersom bussarna inte går som jag vill. En natt kunde jag inte somna. Jag låg o tänkte på massor av saker. Plötsligt slog det mig att jag inte hade fått min mens som jag skulle. Den var två veckor försenad. På morgonen åkte jag till Karlskoga och klockan nio på morgonen stod jag och Sofia utanför apoteket. Jag köpte ett gravtest och gick in på en toalett. Sofia var med mig. När jag tvättade händerna, säger Sofia "Grattis, du är nog med barn". Jag kunde inte fatta att det var ett + på stickan. Jag blev helt stel och alla tankar for runt i skallen och sen kom tårarna. Jag ringde Krille som blev helt chockad :P. När jag kom hem till Gullspång i gen, köte vi ett gravtest tillsammans och när det visade +, rann det tårar från Krille. Datumet för detta ögonblick var den 11 februari 2009.


Sen självklart när Nova kom ut, var mitt underbaraste ögonblick <3<3

Natten=bra

Godmorgon, här är vi vakna sen klockan sju. Nova, min skatt har sovit heeeeeela natten:) Vaknat endast en gång. o då fick hon välling sen somnade om :) äntligen hoppas jag att det vänder ;)

idag lir det som sagt storstäd.. Uppdaterar senare.

Dag 7- Min bästa vän

Jag har många vänner, fast några få är så nära att jag inte kan välja. Dom är så olika. Mina "Bästisar" finns alltid där för mig i vått och torrt, jag kan ringa dem närsom och jag litar på dem till 100%. Jag kan säga vad jag tycker utan att dom blir ledsna eller besvikna. Vi kan börja med några iaf.

Freja Andersson: Freja är lika gammal som mig. Hon fyller den 13 mars. Vi träffades på högstadiet när vi gick på Ringsjöskolan i Skåne. Det sa bara klick! Freja är den närmaste vän som jag ALDRIG har varit ovän med. Vi har aldrig tjafsat heller för den delen. Bara skojtjafsat.:) Jag kan verkligen prata med henne om allt och jag vet att hon alltid finns där. Vi har haft kontakt hela tiden, sen jag flyttade från Skåne. Vi har haft väldigt många roliga stunder tillsammans, även de dåliga. Vi har gråtit och skrattat tillsammans och så kommer det att förbli. Jag saknar henne så jag spyr och Hon betyder så mycket för mig. O sen har hon ju väldens finaste Noomi <3 Hennes underbara dotter. Freja, Jag Älskar Dig! <3


Therese Östergren: Therese är också lika gammal som mig. Endast 13 dagar äldre än mig och hon fyller år den 12 januari. Vi träffades på mellanstadiet och det sa bara klick där med. Therese och jag har varit ovänner väldigt många gånger. Oftast skitsaker men en del allvarliga med. Vi två umgicks jämt och alla visste hur de skulle få tag på oss. Svarade inte jag, svarade Therese. Vi var typiska tvillingssystrar. Therese har jag haft det skit kul med, vi har också skrattat och gråtit tillsammans och vi har gjort massa dumheter. Men det är verkligen ett minne för livet. Vi har tyvärr tappat kontakten sen jag flyttade, men när vi väl pratar, pratar vi i fleeeera timmar om minnen o skvaller. O vi bara skrattar åt allt. En gång ska Thereses mamma när vi var som taightast att vi skule använda uttrycket "Allt mitt är ditt o allt mitt är dit" Jag saknar dig Therese, jag saknar att prata med dig, jag saknar oss. TheCar! Jag älskar dig, glöm aldrig det <3


Stephanie Stjernfeldt: Min Steffy, min bebis.. Jag är verkligen som en mamma för henne. ibland ialla fall. Dennn underbara tjej har jag känt sen jag flyttade till Skåne. Jag började i hennes klass i trean. Först var hon skit elak, men när det väl kom till kritan så var hon en ängel. Vi har också haft våra stunder med bråk o tjafs, men vi har aldrig slutat att umgås. Henne kan jag också prata med om allt och vi vet bägge att vi har varandra om det är ngt! Steffy flyttade upp till Gullspång och började i skolan med mig! Hon stannade här i ca: 1 år innan hn insåg att det var fjärtSkåne hon tillhörde. Steffy är en sån person som man alltid har roligt med. Hon tänker på sina vänner och hon bryr sig verkligen. Hon är den enda tjejkompis som har varit uppe hos mig och hälsat på. Och det värdesätter jag.!! Steffy jag saknar dig och vill att du ska komma hit nunununununuu!!! Ta nästa buss på en gång:P Jag älskar dig Gumman!




Sen har vi ju alla mina andra älsklingar!!! Ett stort <3<3<3 på er!

En ilsken Nova

Hej.

Kom hem efter en dag i skolan. Mkt trevligt att komma igång igen, men lär ju bli hemma iaf resten av veckan :(. Men men. Bara att gilla läget.
Var på stan efter med Alicia och Noelle. Shoppade lite till Nova för hennes presentkort bla:

2 st sommartunikor
1 st rosa klänning
5 par strumpor
1 st Leopardpyamas :D

Sen drack vi kaffe på ett fik. Tog bussen hem vid tjugo över fyra.

När jag kommer hem, blev det mat. Stekt potatis, skivad prinskorv och delade köttbullar med vitlökssås till. Mums. Skulle ge Nova sina ögondroppar med. Men hon fick fullständigt panik. Vet inte hur jag ska lyckas med att ge henne själv i morgon. Ngt bra tips för att ge ögondroppar till en 15 månaders Nova? Efter  många om o men, så fick hon i sig dropparna. Efter det skullehon ha sin hostmedicin. Hon tycker verkligen om att dricka flytande medicin, men då skulle hon naturligtvis trotsa! Men närhon väl smakade på vad det var, så gillade hon det skarp.. Usch. Nu sover hon iaf.. Hoppas på en någorlunda natt inatt. Imorgon ska jag stanna hemma. Får se vad jag hittar på. Ska ialla fall STORSTÄDA hela huset. Få bort alla baciller och aldrig mer släppa in dem. INGEN får komma och hälsa på oss mer :P Sen blir det väl massor med kaffe o myspys.

BTW, Nova bajsade äntligen i morses, och Krille hade visst aldrig sett så mkt bajs förrut. O då Hon har skitit mkt tidigare. Men vad skönt för henne. Hon skulle fortsätta med lactulos nu ett par dagar så vi får bukt med förstoppningen!!

Nu ska jag iaf in o ducsha och sen lägga mig i soffan o glo in i väggen!!

Håll tummarna för en lyckad natt!!

Ögoninflammation

En natt till från helvetet! Nova vaknade redan 23 och började skrika o vara vaken. Vi provade o hjälpa henne o bajsa och sen gav vi henne ren laktulos. Men inget hjälper! Hon har verkligen ont med. Hon somnade tillslut vid tre. Imellan oss!! Bara det inte blir en vanesak nu! Krille var upp i natt med. Annars hade jag aldrig klarat mig idag. Klockan 00 hade jag varit vaken i ett dygn!
Idag får Nova stanna hemma från dagis eftersom hon har fått feber o ögoninflammation. Sen har hon ju haft hosta i snart två veckor så vi får ringa vc idag. + att hon är förstoppad. Fan att det ska vara såhär. Att hon aldrig får vara frisk.

Jag är ju illa tvungen att åka in till skolan idag. Annars får inte jag ngra studielån. Måste ha underskrifter. Krille får vabba idag o är hon dålig i morgon, får jag stanna hemma. Just nu väntar jag på att han ska komma hem igen. Sen fårjag försöka ta mig till Kristinehamn på ngt sätt. FAN!!!

Den det är mest synd om är det Nova iaf. Jag skulle kunna ta alla hennes sjukdomar, bara hon får vara frisk o pigg... Vad kommer nästa tro? Magsjuka igen? BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


Hon har fått flytande alvedon av mig i morse. Det funkar inte med supp eftersom hon har så ont. Men alvdonen verkar ta sig för nu dansar hon framför TVn. O gnäller gör hon inte helleer :P


Nej, jag får dricka lite kaffe å slå igång en tvättmaskin.


Ha en bra dag!

Dag 6 - Min dag.

Min dag började med att Nova väckte mig klockan 00.15. Upp ge henne välling och skulle precis somna om, så började hon skrika. Och vi gick o la oss i soffan för att hon inte skulle vara så orolig. ( Egentligen för att inte väcka pappa). Hon lyckades somna om vid halv fem och vaknade klockan fem. Men då gick Krille upp och började elda o satte på kaffe så att jag fick sova i en timme. Sen var det att klä på Nova, dricka kaffe, gosas med Nova, och sen knalla upp till dagis. Jag häll på att dra mig flera gånger för att det var så halt ute. Lämnade Nova och det gick kanonbra. :D .

Sen mötte jag Noelle o Filip. Gick hem, åt frukost, låg i soffan, lagade mat och sen jobbat. Kom nyss hem och får reda på att Nova ev har fåttögoninflamation.. NEEEEEEEEEEJ inte mer sjukdomar. snälla!!

Nu kollar jag på Fam Annorlunda som jag ÄLSKAR. Med har missat typ 20 min av programmet.


Nej, nu fr det vara nog. Nattinatti!!

trött

Hejsan..

Fy fan vilken natt det har varit.. Nova somnade vid 18 i går kväll. aknade vid 00 och somnade aldrig om ordentligt. Hon skrek och när man tog upp henne, pratade hon bara. Hon har nog magknip tror jag. Eftersom vi började med ny välling. Det slutade i alla fall med att jag o Nova la oss i soffan så Krille fick sova inför jobb idag. O Krille han också sovit dåligt. Det har ju verkligen varit storm ute inatt.
Nova fick ialla fall Lactulos i morse så skitet kommer ut.
Jag lämnade Nova på dagis idag. o jag tror aldrig jag att jag har sett en gladae unge komma till dagis.Hon måste ha saknat dagis jättemycket. :) Hon strunta fullständigt i mig.


I dag blir det jobb med. Missar lite utav familjen annorlunda idag :( Men det får gå :P


Nej, nu får jag ta tag i  mitt...

Mycket som är gjort.

Har röjt hela dagen idag.. nästan.

Har
  • Tvättat
  • Hängt upp tvätten
  • Strukit gardiner
  • Hängt upp gardinerna
  • Plockat undan all skit
  • Lagat mat ( pannbiff pot o sås)
  • Rensat mina blommor och klippt ( hoppas att de vill växa igen)
  • Putsat fönstren invändigt. (Krille får ta utvändligt)
  • Rensat ut Walkin garderoben.
  • Slängt upp massor med skit på vinden
  • Rensat ut Novas försmåkläder :(
  • Tömt o lagt i diskmaskinen
  • Checkat fejjan o alla bloggar jag följer

Känner mig asduktig. Krille kom hem innan med. Efter en dag ute i skogen!! Duktiga han!! Han förvarnade mig att jag får rulla ut honom från sängen i morgon bitti. :P

Imorgon börjar allvaret igen. Nova ska till dagis.:D det behöver hon. Hon är trött på oss nu :P O jag o Krille ska jobba:P

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Nästa helg ska vi till Stefan o Krister :D hihi.


Pusspuss

Nova gästbloggar.

Haaaaaaaaaaaaaaj :)

Nu frågade min mamma om jag ville blogga lite och det ville jag. Jag har ju också en blogg, men det är inte många som läser den och då är det inte roligt att blogga. Idag vaknade jag halv åtta. Jag vaknade bara en gång i natt. Kan ha med att mamma o pappa har bytt min välling till 1 1/2 års vällingen nu. Så jag sover mkt bättre. Idag ska jag vara hemma med mamma. Pappa är i skogen med farmor och Anders och hugger ner träd. Vi måste ju ha ved till nästa vinter liksom.
Jag hjälper också till med veden. Pappa bär in ved och ställer i hallen. Då springer jag dit och tar en vedpinne o lägger lite överallt. Helst under o i soffan. :) Jag vill bara hjälpa till.
Undra varför det går åt så mycket ved ;)

I gårkväll åt jag vaniljyoughurt. Jag matade både bordet och golvet.. Duken fick också lite. Sen fick jag bada. Det fanns inte en chans till att mina föräldrar kunde tvätta av mig för hand. Men det var kul.

Jag sov hos min farfar o Stina med från fredagen till lördagen. Det var också skojsigt. Det var längesen jag var där :) . När jag kom hem, så röjde jag hela huset. Vet inte varför jag inte vill leka i mitt rum. Jag vill ju vara i vardagsrummet med alla mina leksaker. Jag ska passa på att flytta ut alla leksaker till vardagsrummet när inte mamma och pappa ser.. hihi..

Jag träffade tomten för första gången med. Han såg konstig och farlig ut. Hade glasögon och ett konstigt skägg. Han hade en röd dräckt! Han frågade om det fanns snälla barn här.. Och å började jag gråta. Jag blev jätterädd.. Stackars mig! Chazandra var inte alls rädd. hon bara tittade och tackade för sina paket. Men hon ville gärna inte krama tomten, förrens i slutet. Hon är modig hon.

Nej, nu ska jag riva huset och klättra i soffan.




Bevis att jag inte tyckte om Tomten. Min pappa skyddar mig!

Foton...

Så här glad är Nova när hon äter mat.En tidig morgon. En Busig men allvarlig Nova Det är rätt gott med vaniljyoughurt. Jag och Krille <3

Skogen..

Hejsan..


Idag ska jag o Nova bara vara hemma. Om vi inte spontan gör ngt tillsammans. Men det är glashalt ute..
Krille ska upp till skogen och hugga trä o dra fram.. o när han kommer hem, ska han få pannbiff, pot o sås. :) Min store starke skogsherre.. haha.


hörs sen..

Dag 5

Vad är kärlek?

Kärlek betyder så mycket för mig.
Kärlek det starkaste ordet.
Kärlek är när man bryr sig om varandra.

För mig är kärlek min familj, min släkt, mina nära och kära, mina vänner. 
Min kärlek räcker även till, till det arbetet jag sysslar med. Våra gamla, våra förebilder.
Kärlek för mig är även inredning, shopping och musik.


Kärlek är så mycket!

Framförallt tar min dotter väldigt mycket kärlek!


älskling

Novas pappa Kristoffer <3

Dag 4

Vad jag har ätit idag?

Jag har ätit Ravioli till lunch

Och sen på eftermiddagen, kom svärmor med en pizza till mig och älsklingarna :D 




Karlskoga..

Det var inge roligt i Karlskoga ialla fall. Usch. Dt sluta med att jag o krille satt på max och åt hamburgare. Nej, nu ska jag ge Nova mat!!!


Man mår som man förtjänar i alla fall..

Dag 3

Glömde skriva min dagslista igår med gör det i dag!

Mina föräldrar.

Pappa: Min pappa heter Dan och han är 53 år. Han bor i Kristinehamn och är utbildad maskinoperatör. Just nu har han inget jobb. Han har varit arbetslös i ca: ett halvår. Han har inga fler barn än mig. Han har tidigare spelat fotboll och hockey. Och han älskar sport!
Min pappa är världens bästa. Vad det än är så ställer han upp. Och det har han alltid gjort! Jag älskar min pappa.


Mamma: Min mamma heter pia och är 58 år. Hon bor i Kristinehamn och är utbildad undersköterska. Hon har inget jobb och hon vill inte ha det heller. Hon har två barn sen tidigare. Alltså mina halvsyskon. Mamma älskar att provocera och bråka. Har inte så mycket med att säga om henne. Vi har ingen bra kontakt i alla fall.

Paaarty:)

Barnlediga och vi firar nyår, jul, 4 år och min födelsedag :D.. hihi!

Sovmorgon.

Hejohå.. Hoppas att allt är bra med er!

Idag fick jag sovmorgon:) Men jag vaknade ganska tidigt ändå och låg o lyssna på Krille och Nova. ;) men nu r jag uppe!

Vi ska lämna Nova idag hos hennes farfar.. Det kommer att bli jobbigt. Usch. Men på lördag när vi har vaknat, vet vi att Nova kommer hem igen. Hennes Farfar har saknat henne.

Det har tydligen regnat imorse med. vad skönt. regna bort snön nu, så man kan gå ordenligt. Iaf med barnvagnen.
hoppas på mindre snö till måndag, för det är inte roligt att gå med barnvagn till dagis. Visst det är inte långt med det finns ingen väg att gå. I värsta fall får vi ta pulkan. Fast det tycker ju Nova är kul :)

nu ska jag börja städa lite smått! Plocka in alla leksaker och damsuga+skura golv. Sen toan!


Ciaaooo!!!

Godkväll!!

Sista inlägget för idag ialla fall.. Idag har vi åkt pulka med Nova och andra barn. Fast de var lite större och Nova orkade inte åka så länge. Men kul var det.. En massa snö bara. Mindre roligt! Sen kom Emelie med hennes tre flickor och lekte.. Jössen vad dom lekte. Nova har varit jätte elak mot Felicia. Felicia är lika gammal som Nova. Ialla fall. När Nova lekte, ville Felicia kolla och tjänna på denna sak, då börjar Nova skälla och skrika på Felicia. Felicia fick absolut inte vara med.
Det är inte kul. Vi ska lära Nova att man delar med sig av sina leksaker. Även om hon är så liten och inte förstår. Men det gäller ju att sätta gränser från första början. Nova får ju liksom leka med hennes grejer.. stackars Felicia..


I morgon ska vi vara barnlediga. Nova ska till sin farfar och hans sambo Stina. Det ska bli skönt. Vi ska fira våran 4 års dag, Nyår, julafton, och min födelsedag på samma kväll.. Haha :)

Usch, jag kommer att sakna henne.. Hoppas att hon är snäll bara. Hon kan allt vara jävlig ibland ( trotsig).

Ikväll blir det nog att umgås med mig själv. Krille har fastnat framför tvspel så honom ser man inte förrens i morgon!

Nattinatti!

Min kärlek!

Min fina, vackra tjej! <3

Dag 2

Min Första kärlek

Min första kärlek var en kille som heter Niklas. Vi gick på samma skola. Han gick i klassen brevid mig. Vi blev tillsammans första gången när vi gick i fyran! Åh så småååå vi var! haha. Det är ju gulligt detta. Ialla fall. Vi var på ett disco "borgen" när vi blev tillsammans första gången. Jag var hemma hos honom och jag kommer fortfarande ihåg hur hans rum såg ut! haha. Men vi umgicks typ aldrig. Kan ha med att vi inte var så gamla. Våra lärare på skolan var sura för att jag var tillsammans med Niklas för att han typ var en "bråkstake" och jag fick utskällning jämt av dom! under hela mellanstadiet så kan man säga att vi var tillsammans. Fast vi gjorde slut en sådär 20 gånger:). Åh vad kär jag var! När vi var på discona, så hade han ngn parfym på sig, och den lukten kommer jag ihåg.

Det starkaste minnet jag har från honom är när han kom hem från en utlandsresa. Han kom till skolan och jag hoppade hopprep. Kan ropade på mig och vi gick iväg. Där ger han mig ett jättefint halsband från detta land. ååh vad glad jag var. Hade på mig det hela tiden. Fast nu idag vet jag inte riktigt vart det är om jag ska vara ärlig :P 




//Carro

Vilken natt..

det har varit i natt. Nova har vaknat varje timme och skrikigt! Jag vet inte vad det är för fel, men dey är väl mardrömmar.

Klockan tre i natt, bestämde sig Nova för att vakna. Jag gick upp och Krille satt i köket. Krille erbjöd sig att vara uppe och jag gick o la mig igen. Sen kom han in och väkte mig så vi "byttes av". Så nu sover Krille.

Funderar på om jag ska gå ut till köket och hämta en kopp kaffe, men örker ja?


Nej, jag får ta tag i detta.. Måste bara piggna till! Har huuuur mkt som helst att göra.



Puss puss!

Sannabadet

Hej o hå. Tänker säga godnatt med detta inlägg. När Krille kom hem, spontan åkte vi till det nya badhuset i Kristinehamn Sannabadet. Nova hade superkul och ville inte därifrån. Vi fikade och Nova åt pannkaka med grädde o sylt. Hon var sååååååååå söt i sin röda baddräkt med vita prickar. Sötnosen.

Naturligtvis så gick min bikiniöverdel sönder. Halva tutten trilla ut och jag märkte först ingenting. Men sen märkte jag hur alla stirra så jag tittade ner och oooops. Då fick jag hämta Krille som simmade och be honom ta över lekandet resten av tiden. Jag fick sitta med en handduk och skämmas. :( Men vilken underbar känsla jag fick när jag såg far och dotter tillsammans och Nova tjöööt av skratt! Vilken lycka!


Nu ska jag gosa med min stora älskling! Nattinatt!


Carro

Månadslista! DAG 1.

En månadslista!
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Jag heter Caroline Victoria Elin Blomster. Jag fyller 21 år den 25 januari. Jag studerar till undersköterska och blir klar till sommaren. Jag bor i Gullspång i Västragötaland. Jag är förlovad med min älskade sambo Kristoffer sen 2 år tillbaka och vi har varit tillsammans i 4 år. Den 11 februari visade det ett stort + på ett gravditetstest och den 22 oktober föddes våran älskade Nova Victoria Maria Josefsson. Jag är alltså mamma.

Jag älskar sommaren och att grilla. Jag tycker mycket om att lyssna på musik och inreda och greja. Jag älskar att vara med min dotter och mysa. Jag tycker om att hitta på olika saker och göra massor med skojsiga äventyr, vilket alltid slutar med att hälsa på ngn eller att åka o shoppa.

Vad jag avskyr är när folk lägger sig i det JAG gör.  Jag blir sur om jag inte har rätt. Jag avskyr när man favoriserar, Jag avskyr lögner, jag avskyr när barn far illa, och jag hatar svamp, fisk och broccoli.

Jag biter på naglarna (tyvärr) och jag har ett väldigt varierande humör. ( fast oftast är jag glad) Jag är blyg, men har ganska lätt för att prata. Är jätterädd för att göra fel!


Nyss haft besök..

av Novas farmor. Hon fikade lite och lekte med Nova. Pratade en hel del med. Alltid lika trevligt. Hon har varit sjuk i ett par dagar så hon var äntligen feberfri idag. Hoppas att det håller i sig utan feber.

Nu sover Nova och jag ska kolla på tv en stund. Jon,Kate och 8 barn. me like :D. Senare kommer krille hem från jobb. Han skulle till Guldfynd och lämna in mitt halsband som jag fick i julklapp av honom. Det gick sönder i länken.

Nej, nu börjar det!









Carro!


En gång för längesedan...

bloggade jag ganska mycket. Men nu är det på tiden att jag uppdaterar lite!

Idag blir det bara till att vara hemma o mysa. Mysa för hela slanten! Kanske lite städ med. Är ledig från skolan så jag och Nova är hemma. Krille jobbar. Nova har ju som sagt börjat på dagis vilket funkar jättebra! Hon trivs som fisken i vattnet.. Och nu har hon också jullov :)
gärna
Sen är det ju ett halvå kvar tills jag äntligen tar studenten :D. Förhoppningsvis hittar jag ett jobb ngn stans.


Ska berätta lite om Nova.
Nova är snart 15 månader. Hon babblar hela tiden. Hon kan säga Mamma,pappa,titta,tutte(napp),kisse,vovve,taaataa(tacktack), Neeej, egöjdu(vad gör du?), e de?,(vad e de?) osv.
Hon går och springer och just nu springer hon i soffan vilket hon vet att hon inte får. Hon är en riktig buse och har kommit in i en trots som heter duga! Hon sover oftast hela nätterna fast ibland vaknar hon, men då har hon drömt mardrömmar eller är sjuk. Just nu har hon hosta. Hon har massor med leksaker som hon INTE leker med, utan bara plockar ut allt från sitt rum till resten av huset. Hon leker gärna med väskor eller backar som hon kan lägga i saker och sen bära runt på och plocka i o ur...
Men hon är väääärldens underbaraste och vackraste unge i heeeeela världen och vi älskar henne såååå mycket <3<3



Jag kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde när inte Nova fanns. Vad gjorde vi liksom! Nu har det gått snart 1 1/5 år sen hon kom till världen. Och denna tid har bara sprungit iväg. Herregud. Hon har så många som älskar henne och vill göra hennes dag till den bästa. Sen har hon dem som jag inte vill att dom ska delta i hennes liv. Egentligen! Men dom älskar henne med!

Hon är mitt allt och jag kommer att offra mitt liv för att min Nova ska få det bra! Mammas älskling!Jag och mitt hjärta!



RSS 2.0