Sitter nere i Trelleborg...

Hos lilla steffy och Freddy..

Underbart att vara i skåne, men jag har hemlängtan. usch..

Bebisen mår bra, jaghar börjat få förvärkar nu. Jävlar vad ont det gör, men fan hur ska det kännas när de riktiga värkarna kommer. UJUJUJU.. jag får hämta älsklingen på uppvakningen sen när lillan är född.. vecka 28 nu.. så det går fort :D.. måste beställa barnvagn nu så jag har den innan bebisen kommer.
Bebisen gör kullerbutter ja jävlar i mig. underbart och känna henne.

Nu ska vi åka iväg och handla myspys.. GOOOOTTT.,.

Barnmorskan idag

Hejsan.

Klockan åtta var vi i kristinehamn hos barnmorskan.. :D ÄNTLIGEN.
Mitt järnvärde var lågt 108 låg det på så jag ska börja äta järnisar..
Sen har jag bara gått upp sju hg.. :/.. Men mer ska det bli hoppas jag,
Hjärtljuden låg på 148 så det var bra också..
SF måttet var 24.. och nu sparkade den.. den har inte rört sig på ett tag igen.. Men nu har jag hört hjärtat så det lugnar mig lite.
Mina fötter börjar bli svullna nu, speciellt när jag jobbar. det gör så jävla ont i högerfoten.. men det går bra.. Och nu ser man när hon sparkar. magen hoppar till.. hihi.. Krille och emelie har sett det..

Krille ska till Kalmar veckan och jobba,så nu får man sova själv.. :/. men nästa vecka börjar han sin semester..


Kommentera lite.. Känner mig så ensam ju..

Börjar jobba 4 idag.. Måste få lite i magen innan jag börjar. så vi hörs av.- Ha de så bra därute..

Pusss C och bebis

Jobb..

Hejsan börjar jobba om 40 minuter :D. sluta två idag, så det är ganska lagomt..

Det börjar kännas att jag är gravid igen, magen örjar bli ivägen nu, men det är underbart.. fast inte på ett annat.. Är så glad att den lille växer. man kan se utanpå magen nu när den sparkar.. plutten... små minifötter och händer.. igår höll hn på i stort sett hela dagen.. Hon förstod nog att mamma blev orolig när jag inte kände henne. Henne och henne, som sagt det är inte säkert att det blir en henne, men det har blivit en vana nu att prata om en hon..Men det spelar ingen roll om vad det blir.

Har hört så mkt om att det finns kvinnor som gör abort bara för att det är fel kön. Barn som barn. 50% chans att det blir flicka som pojke.. Bägge delar har ett hjärta och är värd att älskas lika mkt som den andra. men sen kan jag även förstå de som har 4 pojkar och vill ha en flicka och inte får det,det är ju liyte tråkigt, men man kan faktiskt inte hjälpa det.. det blir vad det blir. och vad det än blir så är det ju trots allt ett litet underbarn.

Nu kommer michael jackson på MTV.. Han gjorde rätt bra låtar.. R.I.P


Kram Carro och bebis

Vamrt varmt..

Hejsan hoppsan.

Vilken himla värme det är. är ledig idag så jag har varit hos emelie och sen umgåts med michelle en liten stund. Hoppade in i duschen men inte fan hjälper det..

Det är verkligen jobbigt att vara gravid i denna värmen. tur att jag inte är så stor än. Lider med dem som ska ha nu under sommaren, fast roligt ändå :D.. stackare för att gå med stora magar.
Vecka 24+3 idag. bebisen har inte sparkat på ett par dagar, men idag så har hon hälsat.. så skönt.. fick lite småpanik när jag inte kände den.. Usch.. Men nu vet jag att den lever i alla fall :D. längtar så mkt..
Jag har öppnat ett sånt här e legitimation nu så att jag kan planera min föräldraledighet, men jag fattar inte.. hjälper barnmorskan en eller ska man sköta detta själv, för vad det känns som nu så kommer jag inte att få någon ersättning, jag FÖRSTÅR INGET!! hehe. . Men det löser sig.. ska dit på måndag..

Nej nu ska vi in till maxi, måste köpa nya flipflop, mina har gått sönder :(..


Kram Carro och bebis <3

RSS 2.0