Nationella prov

Tja!!

Har precis haft natinolla prov i elgelska. gick bra tror jag. om jag fattade det hela rätt. haha .
sofia sov hos mig i natt igen. så mys så. Och krille pille med. Har har dretans ont i huvudet i flera dagar i sträck nu. Förstår inte. Krille tror att jag har mimgrän. har aldrig haft det tidigare.
Idag ska vi nog gå och kolla majbrasan nere vid göta holme. hehe. sen ska vi mysa. jag är på mys humör i dag.

Vecka 16+5 idag. Allt känns bra. känner inte så mycket nu. Men men. Igår när jag låg på rygg och skulle nysa, högg det tag i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. hehe. Snart ULTRALJUD med. jag vill att det ska vara måndag den 11 maj nNUNUNNU.. vill säga hej till min älskade bebis


Nu blir det plugg!!!

Skolan!

Hejsan.


Sitter i skolan och glor. Har gjort klart arbetet med fallolyckor som vi ska redovisa kkvart över tolv i dag. Jag, Ida, Sophia och Johnnie. Det kommer att gå skitbra :) haha
Sofia sov hos mig i natt och hon ska med mig hem idag med. hihi. Andra avenyn i kväll och massvis med popcorn :) Yyeah
I morgon kommer ÄLSKLING hem. hatar att han jobbar så somhan gör. Men snart ska han börja i Skara och då kommer han hem varje dag. Sanar hans mjuka läppar. Min min min. ...Ja jag vet jag skryter om han, men han är ju för fan bäst och ingen gör mig lyckligare än han, förutom mitt underbara lilla liv jag har i magen. Vi ska bli en familj, SÅ UNDERBART!

Vecka 16+3 i dag. JAG ÄR MED BARN! Jag har känt bebisen i går och förrigår. idag har jag inte känt något än. Men vilken underbar känsla. Det känns verkligen som något bubblar, men ändå så mycket mer. Magen är stenhård. och det har gått fort för nu ser jag att jag är med barn. jag har en bebismage och det är jätteskönt! Sofia kände på min mage igår strack under naveln. Och det var precis som en hård kant. Livmodern slutan antagligen där...

13 dagar kvar tills ultraljud. hihi. Längtar.. .

Kram C

Pisssöndag

Hejsan!!

Pappa ska komma hit i dag och laga stuvade makaroner. äckligt vad gott det är. blev skit sugen på det i morse:)
sitter här och kollar på Bert. Krille han sitter och skrattar. Han är för rolig. Bert alltså.
Idag ska vi annars inte göra ett skit. städa lite och mysa kanske. Fast krille skulle visst kränga lite däck i dag, men jag och pappa ska ut och övningssköra lite.

Vecka 16+1 idag. Bebismagen har tittat fram nu. ÄNTLIGEN. och det trycker som fan i ljumskarna, det gör så ont att jag inte kan stå på den sidan det gör ont. men det går över ganska snabbt. Livmodern växer för att min lillplutt ska få plats. Det börjar gå bättre nu med maten. jag har stannat på vågen i allafall. Jag har inte gått ner mer nu. skönt så skönt. 2 veckor kvar tills jag får se min bebis. LÄNGTAR och tiden står stilla!! Var på IKEA i fredags. Vi har bestämt oss för ett annat sett nu. allt i vitt. fast vi ska åka dit samma dag som vi har varit på ultraljudet och handla de, vi vet ju vad det ska bli för kön då! <3<3<3<3<3

Har fått reda på att massor av folk jag känner ska ha barn. Vad roligt :) I min ålder med.


Nu ska jag mysa med ÄLSKLING. Han åker i morgon. :( Fast han kommer hem en dag tidigare.. På onsdag. Uj vad jag kommer att sakna honom. Uschamejjen.!!   

Ha de så bra :) Kram C

Välkommen älskade krille pille :)

Idag kom krille bebe hem. Har varit sjuk i dag med. inte roligt att vakna med riktigt täppt näsa och jätte hängig.
Dennis är ffr kvar här.. han trivs säger han och det är ju bra :)
Emelie har varit häroch hälsat på i dag med. Men snutt Tindra.

köpte gravtest i dag.. Och konstigt nog visade de............. Positivt :D. Konstigt för jag har intalat mig själv att jag inte är gravid. Jag mår alldeles perfekt. Förutom vissa dagar kan jag känna att det trycker och kan bubba till. Och sen säger många att jag har fått min lilla mage att växa. men jag SER JU INGET!!! Och om jag nu skulle vara gravid, så mår inte min bebis bra. Kan det ha med att göra att jag har fått missfall titidage med krille eller har jag ngn slags graviditetsdeprission? Måste snart ringa min barnmorska Siw och kolla så detta beteende är normalt.
Fick även reda på att min mamma drack öl när hon väntade mig. Hon tyckte att jag skulle dricka ett glas rödvin varje kväll. Trodde jag skulle strypa henne geom telefonen.

Snart kommer det även några som ska kolla på krilles crosscykel. han ska sälja sin suzuki 450 4takt. hoppas att dom köper den, för då ska vi till IKEA i morgon. Ska ändå dit och hämta ut min mobil och då blire ÖREBRO.. Jag gillert!!

Haja, men nu ska jag fortsätta att kolla på gamla auditions på idol 2005.. Ganska roligt faktiskt :D

Skoldag o fy fan!!

Tja!!

Idag tog vi bilen in till Kristinehamn. Sovmorgon till 9.45 . Skönt. Fixade mig i dag med för sörsta gången på ASlänge. Lärarna frågade om jag hade klippt mig och färgat håret. jag bara nej, jag har fixat det. hahahaha.
Fick betyg på min fallbeskrivning idag med. inte det bästa men G+ i alla fall:) Nöjd ändå . Hehe. Åt på Mc donalds i dag med. Äcklig fisk i skolan. Usch.

Nu är jag hemma iaf. Ska kolla på ngn film som Dennis har valt. se om det är någon duglig film.
O i morgon kommer Älskling hem. Dra förbi helvete vad jag saknar honom nu. Han hade inte sovit så bra i natt sa han, för han låg och tänkte på mig ocg våran älskling i magen i natt. Han är rädd att jag ska lämna honom. Men ånej. jag känner detsamma. att han ska lämna oss alltå.

Gravid : Vecka 15+ 4 dagar i dag . Känner fortfarande inget. jag känner mig inte gravid förutom att jag är trött. trycker lite i magen och när jag känner på magen så är jag typ hård . Det är spänt. Har typ inte ont i brösten längre. Men jag har sett att mina URSÄKTA nu, men bröstvårtor har blivit lite mörkare.. Ska det vara så? Det är typ ingen som svara på mna frågor. men jag ställer dom iaf i fall att någon är snäll och gör det. Hehe. Vi får se hur det blir med allt. Hoppas bara att min  bebis mår bra. Läste en mammatidning igår och där hade det varit en mamma som hade gått på sitt första ultraljud och de hittade ingea hjärtljud. Tänk om det händer mig. Fast när jag var inne på sjukhuset och kollade min mage så sa hon att det fanns hjärtljud. Men jag hoppas verkligen att det mår bra och att jag får en bebis med tio fingrar och tår. Spelar ingen roll vad det är för kön .

Appropå kön så har vi lite namnförslag nu
Pojknamn:
Milo
Elias
Theo
Kevin
Flicknamn:
Nova
Melanie
Thea
Melina

Ha det så bra.- Kram C     Freja, fattar du inte att jag saknar dig ungjävel. <3<3 :D

Carro :)

Mitt namn det, för de som inte vet..

DENNIS SITTER VERKLIGEN och stressar upp mig, vi ska baka kanelbullar, men jag tänkte skriva ett litet inlägg innan vi börjar. Se om det blir gott :P

Jag måste in och duscha med, men jag vet inte om jag orkar det riktigt, jag har blivit riktigt lat på sistone. hehe. Inge bra. Fast jag har diskat och tvättat och lagat mat i dag., Måste ju göra det nu när jag är barnvakt åt lille dennis här..
Dennis frågade mig nyss en väldigt bra fråga

- VArför gör dom pringlesrören så små så att han inte kan stoppa ner handen för att ta chips.?
- Inte fan vet jag!
Lite rolig


Idag har även Emelie varit här ett tag. drack lite kaffe och snacka barn. Ringde min faster och sa att jag skulle köpa ett till gravtest, och då sa hon att jag skulle köpa två så jag kunde ha ett nästa månad med. Hahahaha. Hon tycker nog at jag är lite löjlig.

Lika bra att ta denna bullbaket i nävem och börja, så jag kan kolla mitt kära program sen. Andra avenyn. ÄLSKART!!!
 

Ha de så bra därute..  
En fråga... KAN NÅGON VARA SÅ SNÄLL OCH HJÄLPA MIG ATT GÖRA MIN BLOGGSIDA LITE SNYGGARE? ?

Vill ha min bebis nu!!!

Hej o hå.

idag var jag i skolan. fast jag mår inte så bra så jag och dennis åkte hem, så vi satt på en film Rocky och somna i soffan :) GÖTT

Emma och lilla Elicia var och hälsade på i skolan idag. Jätte roligt. Och världens finaste barn har hon med. GRATTIS än en gång :)

Krille åkte iväg och jobba idag med. Jag och dennis saknar honom. Jävligt mkt.

JAg vill verkligen ha min bebis nu, fast först vill jag ha en stor mage, så jag verkligen fattar att jag är gravid. Det bubblar i magen ibland,. tydligen är det bebisen som rör sig, har jag läst. VA ROLIGT :) vill att den ska sparka mig. hehe.

Frejsingen min ringde mig idag. SAKNAR DIG SÅ MKT. Gråter du gråter jag.. that´s life... Du betyder allt, min bästaste bästa vän!!! I love U !


Godnatt, nu ska dennis in på bdb och glo brudar, väldigt omoget! hahaha :) <3


Dennis..

Hejsan hoppsan!!!

Om två timmar ska jag och älskling köra och hämta en kompis från skåne.. :D Dennis.. Det ska bli jätte roligt att han kommer och hälsar på ..
Pappa åkte ner till skåne igår med.. :D

I dag har jag bara gjort INTE ETT SKIT.. väntar på att klockan ska bli 14.00. Krille är uppe vid crossbanan och arbetar. Han är så duktig.. Och när vi kommer hem ska vi grilla.. Det gjode vi igår med. fast det var hos svärfar och Stina. Och så åt vi jordgubbar.. mmm. ska nog köpa ngra idag med. underbart gott.. :)

Vecka 15 idag. jag ska tydligen ha fått en liten bula på magen, men jag ser inget :( är det normalt?
Och jag känner mig verkligen inte gravid, förutom mensvärk och att det trycker därnere. men inget mer. ska man inte känna hur mkt som helst ? Jag fattar inget, ändå har jag sett bebisen när jag var i vecka 8. men då var den så liten så. en prick bara. haha. den växer fort. funderar seriöst på att köpa mitt 6 gravtest och kolla en gång till, jag och alla andra kanske har sett i syne. men då får jag göra det i smyg för krille blir vansinnig om jag köper ett till. Haha .

Skola på måndag med. Usch och bläää!!! ÄR SÅ SKOLTRÖTT. Skönt och vara mammaledig i ett år. men jag behöver göra min utbildning med. har ju bara ett år kvar.. och det går fort som fan.

Nu ska jag spela lite sims. Haha har fastnat för det igen..

Ha de så bra mina vänner och läsare.!!! Kram C

Misslyckad Kalops :(

Hej svejs.

Idag har jag varit i Kristinehamn och hälsat på min mormor och faster:D gick ut och gick med mormor, Hon har opererat bort bägge benen nu :( Så vi tog en fika på kafeet ute vid Marieberg.. Det var jätte trevligt.

Sen åkte vi till två bilaffärer. Krille ska ju byta bil eftersom vi ska ha en kombi för bebisen och det. Så denna gången kollade vi på volvo. Provade en med och den gick faktiskt rätt bra. Turbo o grejs :) '
Sen åkte vi och köpte glass och sen hem. Hälsade på emelie och tindra en sväng.. Tindra 2 år pussade på min mage. Emelie som då är mamman ska ha barn den 15 augusti, har ju väldigt mycket större mage än mig. är avunssjuk. Kände hennes bebis sparka med. Sket häftgt.. längtar tills min gör det.
Sen åkte vi hem, jag blev riktigt sugen på kalops och lagade det. Det luktade skitgott i hela köket. och allt såg bra ut. men då var ju inte köttet klart. så¨jag fick äta ris och såsen, med knäckebröd.. men det gick det med.

Vecka 14+5 idag. magen har växt. fått en liten bula på magen. :) Stenhård är den med, men det är ju livmodern som man känner. Längtar verkligen tills ultraljudet. så jhag får se på mitt underverk.!! och krilles. . Jag glömmer han lite i bland. Ska snart åka och kolla barnvagn. vill ha allt färdigt så fort som möjligt. jag ska ju jobba i sommar och sen vill jag hinna vila och ta igen mig innan bebisen kommer. och sen finns det ju en risk att föda för tidigt.

Nu ska jag kolla TV :) o i morgon ska vi till Mariestad och hälsa på lilla Elvira och Mona, samt gubben hennes :) Saknat dig så Mona. Sen ska vi hjälpa Svärfar med att bygga en altan.
Saknar min pappa!

Kram C


Påsklov

Hejsan.

Fösta dagen på påsklovet.. skönt att vara ledig ett tag. Det är mkt nu i skolan så att säga.
Krille älsklingen är hemma och är sjuk. stackarn.. o det är jag som har smittat han.. Mohahaha :) skadeglädje. Nej usch.

Har ont i magen. denna livmoder jag har i magen växer för att mitt underbara barn ska få plats. och det känns!! Med det är det värt!! Allt åt bebis, vår befriare!!

I veckan ska jag och krille börja plocka lite i bebisrummet. ska måla om och greja, fast inte måla förens vi har sett vad det är för bebis.
Kollade även på statistiken. den såg väldigt lovande ut. Kul att ni läser.. jag som känner mig så ensam på denna blogg. Vet inte alls hur det fungerar. vill ha hjälp och snygga till den. och lägga in vännerlänkar lixom.!!

Nu ska jag spela.

Kram C     Och bebis

Måndag hela dagen :)

Sitter hos emelie tindra och robin :). väntar på att krille skall komma tillbaka från ica med en risifrutti.. GOTT!!
har inte ätit något i dag och är jätte hungrig!

I morse fick jag ringa sjukvårdsrådgivningen. Det har börjat trycka på magen vilken gör ont när jag tillexempel böjer mig eller hostar. det tar i och jag var lite orolig i natt om det skulle vara något fel med barnet. men det var vanlig magkatarr sa sjuksköterskan Gunnel. Hm, säger inge mer!!  trevlig var hon i alla fall :)

I går var vi hos min svärfar och hans sambo. Åkte och kollade lite. var blandannat på kiinnekulle och där ARNfilmen spelades in. faktiskt jäkligt fint. hehe.
Stina tycker att min mage har växt.. underbart att höra.

Nu kom min mat.


Kram C

Freja, du är så jävla bäst!!! <3

Hos Emelie

Hejsan.


 Mår bra idag, Början äntligen bli frisk :D. Jippi :P  Så himla skönt väder hela helgen.
Crossen har börjat komma igång med. så roligt för älsklingen <3<3

Vecka 14+1 idag. det bubblar i min mage :D     I går tryckte det som fan .. Ont gjorde det :/
Har ätit grillat med. äter som fan nu. det e bra, fast jag går inte upp något,. går bara ner :(:)

Annars är allt bra



TACK SARA FÖR ATT DU OCKSÅ LÄSER MIN SPÄNNANDE BLOGG :D:D:D:D::D:D:D:D saknar er!

Sjuk igen!

Hejsan.!

Har ej uppdaterat min blogg på ett par veckor! SORRY!

Är sjuk och har varut det i en vecka. Hostar och har ont i halsen. Det är inte roligt!
Krille kommer hem i dag med. :) vad underbart. en dag kvar nu i skolan, sen har vi lov  :D så underbart!
Påskmat i skolan med. Hej å hå vad det lyxas till i skolan ibland:D.

Jag är riktigt orolig och har fått sån ångest nu! jag håller på att sluta röka, köper blend med 0,2 nikotin i. Alltså de svagaste ciggen. Och de tog slut igår. så jag fick röka vanliga LEVEL! jag har mega ångest. vill verkligen inte skada mitt barn, jag försöker ju att sluta!!! Sen blev jag skrämd i går med att en kattlåda kan vara farligt för bebisen i magen. eftersom kisset innehåller amoniak? ska jag lyssna på det? Fast jag måste ta bort katterna innan jag får barnet, de kanske kväver H'N.

Vecka 13+4 idag :D. det går allt framåt. Och jag kan äta och dricka kaffe. Har även fått nåja nu. clementiner :D underbart gott..
Köpte lite bebiskläder i söndags. kan ju inte låta bli. Två par byxor. Ett par vita och ett par beigevita. helt naturliga. På Hm. och sen köpte jag ett badlakan på Hm med. med en nalle på:) Jag läntar så mycket tills lillen tittar ut.

Min klasskompis har fått barn med. Hon fick sin Elicia ca: 05,30 DEN 7/4. grattis grattis :) hoppas att det går bra för henne och honom. :D

Ska köra med bilskolan i dag med. Och sen ska jag på vårmarken och sen ska jag eventuellt hem till svärfar och stina.
Älsklingen ska ju köra cross i helgen så det ska fixas med det:)

Nu måste jag sluta!    Tack Noelle för att du läser min blogg <3<3 


KRAM C

RSS 2.0