Tisdag

NU, har jag också införskaffat mig blogg som alla andra :P se hur jag lyckas med det och hur länge jag orkar skriva..

Hur ska man skriva blogg ? det vet inte ja , men jag skriver ändå.

Idag har jag varit ledig från jobbet.. skönt, verkligen skönt i detta härliga sommarväder.. Vaknade i morse av att svärmor plinga på dörren. hon har köpt en matta och en cykelpump till oss. Snällt-.-. sen gick vi upp. tog o bila in till kristinehamn och köpte nya linser till mig. 250 spänn!!! otroligt.. sen åkte jag på världens mensvärk. helt sjukt men sant . tyvärr. så vi fick åka racerfart hem till min far och så fick jag ligga där och skrika och tycka synd om mig :P. men sen fick jag en dundertablett av min faster som gav värkan i alla fall. hon hade ätit dom för sin tandvärk.. Tandvärk, mensvärk? hm, men det gick i alla fall över . jaa, hänt sen ? åkte typ hem och sen till Mariestad för att ta en speltur i minigolf med min plutt Kristoffer. men så klart van ju sessan stort..:) så vi tog en glass efteråt. gott :) åkte hem igen och vidare upp till stranden för att ta en simtur, men kom aldrig i.. så jag gick en runda i stället i vattenkanten. sen åkte vi hem. och nu sitter jag här och glor på tv.. en film med J.Carrey.  han e så ganska rolig. Krille satte i gång brandalarmet nu med :) Han lyckas bra..


I morn , jobba och slita för födan :) men det är ju det hela med själva produktionen av mig . Hoppas mina föräldrar är stolta över mig.


Gizmo min kattunge, tar i sönder min fläkt!!!

Ha det så bra.-   sov gott och vakna torrt                                                                             :D


RSS 2.0