Räddningsbåten Victoria

Hejsan.

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli nio. Vi ska ut med en räddningsbåt idag.. och åka till en ö och fika. vad mysigt. heehe. tur att det blåser ute och att jag halvt fryser skallen av mig, men skit i det.. den har ju inte gjort ngn nytta tidigare ändå..

Vecka 19+2 idag. Hej o hå.. Sofia kände bebisen röra sig igår.. hehe. Snutt snutt.. magen är STENHÅRD nu, och jag mår skit bra, förutom min magvärk som komer få och då.. Sen har jag så jävla  ont i ryggslutet, typ mellan skinkorna. vete fan vad det kan vara.. Krille babe kommer hem i morgon med.. Saknar honom så mkt.. han saknar lillan med.. i går grejade hon med något i magen, nör jag skulle sova.. Alltså vilken känsla det är att känna sin bebis i  magen.. ibland kan man inte tro att det fins någon där, men jag har ju sett henne busa nu, så jag måste inse att det verkligen är en bebis där inne som härjar. JAG HOPPAS OCH BER TILL GUD ATT BEBISEN ÄR FRISKT OCH VÄLSKAPT!!  Men allt såg ju som sagt bra ut på ultraljudet och hjärtat fungerade som det skulle så vi får hoppas att kickan mår bra,!!!

Sofia ska sova hos mig i natt med. underbart!!!

I skolan igen..

Hejsan..

Sitter i skolan brevid IDA <3 vi ska börja med analysen idag.. fy fan.. :(
hej på hå..


Jag har börjat få lite ont i baken.. Usch.. Normalt?? Sen har jag fått raseriutbrott hur mkt som helst också.. måste ta det lugnt med tanke på bebisen min.. Längtar efter dig!! <3<3

I skolan!

Sitter i skolan just nu och måste inse att jag måste fortsätta att plugga.. Men jag har ingen ork hehe,,
Treorna har kommit tillbaka nu från praktiken, hehe, de har haft det skitbra!!

Barnvagnen som vi ska beställa i alla fall.. Tycker att den är jätte tjusig :D..

Nu ska jag plugga..

Vecka: 19 idag.. wiie :D

Dålig uppdatering

Hejsan!!

Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge ..
Ihelgen har vi grejat med bilen, Krille har bytt nu.. Till en Audi a4 combi turbo 1,8 -03 :D  GÖR FIN...
Så ingen merc längre..
Bebisrummer har fått möbler uppsatta nu med.. Sen har jag även hittat en barnvagn.. Blev tipsad av Emma och Sara om en jättebra sida för billiga barnvagnar..  www.billigabarnvagnar.se  Jag tänkte lägga ut en bild på barnvagnen som vi ska eställa, men har inte hämtat den än.


Bebismagen växer.. och jag mår jättebra!!!  Nu vill jag bara att det ska bli oktober.. eller att jag får en större mage.. men det kommer nog.. :) Nu ska jag och älskling mysa, för han åker imorgon igen.. Buäää!!!

novas garderob
Novas skötbord
Novas säng
Novas hylla   Fast det är ju inte klart än ¨på länge!!!

Hemma hos pappa

Hejsan..

I morse skulle jag egentligen till skolan, men först försov jag mej, sen när jag väl blev klar, fick jag extremt jävla ont i magen, så jag la mig igen... Sen gick jag upp till faster och prata lite, gick ut en  sväng med emma..
När pappa kom hem från jobbet, kte vi ivg och käka mcdonalds och köpte godis.. så vi ska ha lite mys idag.. :D Älskade pappa..
I morgon kommer pappa Krill hem med.. så underbart..     Saknar honom och vill inte vara utan honom såhär länge.. +USCH!! 

18+1 idag.. Hon sparka innan.. Busen.  <3.. Vill ha henne gär nu.. känns som att tiden går fortare.. Provade massor med jeans hemma hos pappa idag.. byxor som jag inte har haft på   jätte länge.. och de var som sagt förstora för mig i låren.. men jag åste knäppa upp dem när jag ska sätta mig ner, annarsgör det ontsom fan.. :) Magen växer och jag älskart!!!

Nu ska jag snacka med faster.. HejSvejs :)    ha det så bra kära läsare.. :) Ni kanske kan skriva en liten kommentar och säga vem som läser.. och vad ni tycker om mitt bloggande.. Kanske för ointressantr ??? HAde varit      roligt och se vilka ni är.. Tack  på förhand!!!  Carro

KUSAJNEN

Här har vi x-men (Victor)   :D
Kusinkräk..Uschamejjen!!   Nu fes han med!

Kusin Vitamin :P

Hejsan,,

Inatt blire att sova hos pappsen.. vågar inte sova hemma själv.. hahahah..

Så min kusin Victor har bjudit mig på filmtime.. Nya X-men filmen.. Den ska vara bra säger dom..Ialla fall victor....
Jag har ätit stuvade gör goa makaroner.. mumsfilibaba..  

Hej å hå,  nu blir det film.. TJOLLAHOPP!!!

SKITVÄDER plus SKITSKOLA

Hejsan hoppsan..


Ville inte gå ut ur sängen i morse, detvar så varmt och skönt+ att jag vet att jag inte kommer att få sova brevid älsklings förrens på onsdag och det är skitjobbigt.. Men jag har ju snuttan att prata med. hehe.. Måste fortsätta med arbetet med, det är skönt att det inte är så mkt kvar nu..så att jag kan börja andas.. ska ner till kafeterian sen och köpa äggsmörgos och dricka.. så gott.. haha. :)

Vecka 18: idag.. Hade på mig mina favomjukisbyxor igår och jag kan ej ha dom mer.. Fan vad det spänner när jag har dom på mig.. usch.. Igår sparkade hon med, på tävlingen. :D och det var skönt att känna henne igen, har ju inte känt henne på ett tag.. :P. Annars är allt perfekt.. och jag kan inte klaga på att denna graviditeten är jobbig, inte än så länge.. för jag vet att hur jag än mår, så är det för bebisens skull.. och ut kommer det att komma världens mest älskade bebis, och jag vill att det ska vara den 18 oktober nununu...:D.. Jag satt och fundera innan på vart eller om vattnet går.. Tänk om jag är och handlar någonstans, eller gör något.. Hoppas att jag är hemma när det ska ske. hehe :)

Nu ska jag plugga.. ska försöka uppdatera lite mer..

Kram på er alla :D.. Dennis, Gizmo skriker efter dig.. och vi saknar dig med ska du veta <3

Snacka om underbart väder!!

Hej o hå..

Känner mig ganska hängig idag med. Vet icke vad det är..

Ska till svärfar i dag,. Krill ska hålla på med crossen, det är tävling i f-stad på söndag.. så vi ska sova hos min pappa i morgon:D. Nej , nu ska vi visst åka.. ha de så bra, se om jag orkar uppdatera senare.. Blir nog så..

Så roligt att det är så många som läser, men inga kommentarer.. :( ..


Jag vill fortfarande ha lite hjälp med att fixa min fula blogg ..
 
Kram på er alla och ha en trevlig dag !!

Robert Gustavsson!

Hellu :)


Idag var jag i skolan en sväng.. fast det blev inte så mkt plugga.. men det hinns med. hehe. :) Sen åkte vi hem. Måste vara allergisk mot ngt för mina ögon kliar sönder och är helt röda.. uschammejen. ska göra allergitest så får vi se :P
Jag och älskling har tittat på Robert Gustavssons film Fullpackad.. Va rolig den är, eller han rättare sagt...
Krille ska upp till crossbanan och vara träningsansvarig idag.. men jag ska nog stanna hemma och ta det lugnt.. kan va skönt att vara lite själv i någon timme.. Håller på och tvättar o så med..

Jag saknar mina vänner nere i skåne., vi ska snart komma ner och hälsa på.. Jag behöver er en sväng ju., få se vart vi ska sova. Det blir kanske hotell en helg, det tycker jag att vi är värda.. Det är ju synd att pappsen inte bor kvar ju.. Men det är skönt att han är här hos mig med.. :)


Ska drick lit kaff nu tror jag, funderar på att ringa therese en sväng, vi har ju inte pratat på ett tag.. Hade varit trevligt!!

Ha det så HIMLA bra mina kära läsare.. Kram C

Bebis

Lilla snuttan <3<3<3  Våran älskling!!!

Snart pizza med älskling

Sitter i skolan och glysar.. Snart färdig med detta fina arbete.. :)

Igår var jag på stan en sväng. Träffade Emma och snuttan och Sara med hennes dotter Michelle. Trevligt :)

Nu kommer älskling och hämtar mig. ska äta pizza.. uppdaterar snart..


UPPDATERING..

Hej igen. Jag hade precis skrivit en hel uppsats så TYPISKT råkade jag radera skitet..blir så trött.. så nu skriver jag inte alls mycket..

Jag mår i alla fall bra. Bebis med. hon har rört sig som fan i dag. och som jag säker inte har skrivit så ligger jag en vecka före än vad vi räknat. så det blir nytt datum. 18 oktober. :D. så nu e jag i vecka 17+2 :) Har även fått en ny tid till barnmorskan när jag går in i vecka 26. den 6 juli. En evighet, men det går fort:)

Nu ska jag umgås med älskling :)

Kram C

ULTRALJUD <3<3<3

Hejsan..


I går var en utav mina lyckligaste dagar (Ögonblick).
Jag fick se min älskade bebis. Det är en envis prick. Ville inte ligga still när barnmorkan skulle mäta skallen. Så söt-
Allt var jätte bra. Och vi vet vad det blir En FLICKA!! ej 100%. och jag är världens lyckligaste, för att hon mår bra. Hon drack fostervatten och hade händerna för ansiktet och så underbart.. Nu vet jag att jag har ett liv där inne. Och jag kan verkligen inte låta bli att att le. För jag har sett henne nu.

Ska ta en fika med Emma idag. Måste få prata om bebisar. Det är inte många man kan prata med. Speciellt inte med någon som inte har barn, för man kan nog inte förstå hur jävla sjukt underbart det är. jag kunde i alla fall inte det när jag inte väntade barn.

Var på IKEA med och handlade för 4900kr. Och det blev mest till lilla Nova.
Vi köpte en säng, skötbord, garderob och en hylla. I samma serie.
Se köpte vi småsaker som skötbordsunderlägg, små plastbackar, täcke och kudde, påslakan med örngott. och lite annatt smått och gott. Lite ljus och ljusstakar till oss själva. och påslakan med. haha.

Nu e jag i alla fall i skolan och ska fortsätta med vårat tråkiga arbete. Har bara bakrunden kvar att skriva. Fast min lärare håller på att titta igenom mitt arbete nu. så vi får se om jag ska göra mer. USCH!!

Kram Caroline och Snuttan!!


Kristoffer, du kommer verkligen att bli världens underbaraste pappa!!! Jag älskar dig så du anar inte <3<3<3<3<3<3<3

Bebis, kom nu!

Hejsan.

Kom till skolan vart över sju idag. Åkte med krille in. skönt att slippa bussen.
Nationella prov idag. :) :( Det går skit bra!!! Inte. ..

I går fick jag ett telefonsamtal på våran hemtelefon. (Inte ofta den ringer) Och NOELLE presentera sig. Jag blev helt chockad. Hon har kommit hem nu!! Så vi träffades en stund och jag kände inte igen henne först :) Roligt att ses igen.. Är så avundssjuk på att hon vågade sticka till Australien bara så och vara borta 7 månader. Vilket mod. Hehe.. <3<3

Magen växer som sagt. Har fortfarande ont i magen. Herregud när jag la mig på soffan igår kväll och kollade på x-effects. Jag trodde att jag skulle explodera av smärta. (Varför klagar jag nu) Jag hade riktigt ont. Men jag får inte oroa mig. så jag gick upp och gjorde en banana splitt!! Min och Thereses special. :D. Skit gott. Sen gick magvärken över. konstigt nog. Bebisen kanske ville ha glass. Vad jag längtar nu. Tills ultraljudet. Fan va kul det ska bli. Bara man inte hittar något som är fel. Men det gör dom inte för bebis mår bara bra!!  Igår rörde den sig som attan. inte långa stunder med ändå:) Kan det inte bara bli oktober nu då? Eller i alla fall måndag?

Nu ska jag lägga mig på soffan och halvsova i en kvart. sen bär det av till nationella. Önska mig lycka till:)


Kram C

Jävla skoljobb!!

Hejsan

Är så trött på dessa arbeten vi har i skolan. Det får inte vara ett enda fel. Allt ska vara helt felfritt. Vafan, jag läser inte till advokat på högskolan. jag går omvårdnad på gymnasiet årskurs 2!!! Hela klassen kollapsar snart

Väntar på emma:) Vi ska ner till stan och fika. prata lite. längesen jag träffa henne nu. Och sen lilla elicia. SÅ HIMLA SÖT!! Hon kommer snart


Vecka 17+4 idag. Bebisen börjar ta plats. det är spänt i magen. Ringde barnmorskan i måndags. hade så ont i magen. och det var helt normalt sa hon. Dessa ligament töjer ut sig. och det GÖR ont. Speciellt om jag gör hastiga rörelser. Så jag får ta det lugnt.. ÄTER gör jag med. vågen visar andra siffror nu. jättebra.. slipper jag vara orolig för det. Men jag hoppas att jag inte går upp för mycket nu. 5 dagar kvar tills ultraljud. Efter det ska vi till IKEA och köpa möblerna till bebisen. Vi ska köpa spjälsäng, skötbort, bokhylla och garderob. allt i vitt och samma serie. Möblerna skulle gå på 4500 eller 5500. kommer inte i håg. Och eftersom vi ska kollla upp könet så ska vi försöka handla lite smått så vi har det gjort på IKEA i alla fall. Jag vill ju ha klart allt så fort som möjligt. eftersom jag ska jobba i sommar, så vill jag gärna ta det lite lungt den sista tiden och kunna njuta lite av graviditeten.   Vagnen ska vi eventuellt få en av svärfar och Stina. Väldigt snällt. Vill ha vagnen en månad innan barnet är beräknat. Jag längtar så otroligt mycket. :)
Jag har faktiskt redan handlat lite saker.
En badhanduk på HM. med en nallemössa.
två par byxor från HM Vita ocg beiga
En vit pyamas med en svart katt på fråm maxi :) REA hehe
Två spjälsängslakan vitt IKEA
Handdukstvättlappar plus vanliga små handdukar IKEA
Mjuk borste från COOP
Sen har vi fått jäkligt mycket kläder också. Men jag har rensat ut det mesta, så vi ska behålla det fräschaste...


Nu kommer emma i aalla fall. ska dra nu.

VAD TROR NI ÄTT DET ÄR FÖR KÖN????

Kram C

tråkiga kära tisdag

Hej å hå..

Sitter i skolan brevid Ida och Michaela... Håller på med dessa UNDERBARA idiotarbeten. ska vara klart till den 26 och jaghar inte ens börjat på analysen. hur ska detta gå.. Och sen har jag magkatarr på det usch amajjen


Nu skulle vi visst gå och äta. uppdaterar nog senare.. Puss puss

Skolan och utan babe

Hejsan :)

Sitter i skolan. alla andra har idrott, fast inte jag , Mohahah.. ska plugga mina MEGA uppgifter. Omvårdnad och samhäll med svenska. Jises.
 Är typ gör hungrig med jag pallar inte äta ngt. finns inget att äta med. och är kaffe sugen . ingen kaffe i morse.

Igår köpte jag två nya skor, en ny väska och massa städgrejer på ÖB. hehe. Älskling köpte en film som var skit skrämmig. Usch.
han åkte i morse. gillert inte. men är illa tvungen. tur att han inte är långt från mig. 8 mil bara.


Vecka 17+2 idag. BARA EN VECKA KVAR TILLS ULTRALJUD och jag längtar. vill se min bebis. Jag mår bra. magen växer och det spänner. kliar som as på magen med. och har börjat springa på toa stup ikvarten igen. jag har inte gått ner mer i vikt utan jag stårt fortfarande kvar på samma. äter bra och så nu med. mår inte illa längre. SÅ SKÖNT så att det inte är sant. Fan jag har snart gått halva tiden. det har gått rätt fort ändå. fast nej.. bebisen rör sig ibland, så att jag känner alltså. det var mycket värre de första dagarna jag kände bebisen. men inte nu. 23 veckor kvar nu. VAD LÄNGE'


Nu ska jag plugga. ha d  bra..

Kram C

RSS 2.0