Hemma hos pappa

Hejsan..

I morse skulle jag egentligen till skolan, men först försov jag mej, sen när jag väl blev klar, fick jag extremt jävla ont i magen, så jag la mig igen... Sen gick jag upp till faster och prata lite, gick ut en  sväng med emma..
När pappa kom hem från jobbet, kte vi ivg och käka mcdonalds och köpte godis.. så vi ska ha lite mys idag.. :D Älskade pappa..
I morgon kommer pappa Krill hem med.. så underbart..     Saknar honom och vill inte vara utan honom såhär länge.. +USCH!! 

18+1 idag.. Hon sparka innan.. Busen.  <3.. Vill ha henne gär nu.. känns som att tiden går fortare.. Provade massor med jeans hemma hos pappa idag.. byxor som jag inte har haft på   jätte länge.. och de var som sagt förstora för mig i låren.. men jag åste knäppa upp dem när jag ska sätta mig ner, annarsgör det ontsom fan.. :) Magen växer och jag älskart!!!

Nu ska jag snacka med faster.. HejSvejs :)    ha det så bra kära läsare.. :) Ni kanske kan skriva en liten kommentar och säga vem som läser.. och vad ni tycker om mitt bloggande.. Kanske för ointressantr ??? HAde varit      roligt och se vilka ni är.. Tack  på förhand!!!  Carro

Kommentarer
Postat av: sara - michelles mamma <3

haha ja läser :D skriv om bebis sånt är alltdi kul o läsa :D

2009-05-19 @ 21:41:24
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: julia

jag läser :) hittade in här via Frejas blogg! tycker det är spännande att läsa om din graviditet :) du kommer bli en bra mamma !

2009-05-20 @ 17:17:47
URL: http://neehe.blogg.se/
Postat av: Noelle

Carro, varför hörde du inte utav dig när du var ensam? :( Vi hade kunnat ha mys

2009-05-20 @ 20:47:35
URL: http://nonsie.blogg.se/
Postat av: Mona

Jag är ju här och ser äklart ! ;)

2009-05-21 @ 13:08:05
URL: http://moonajohansson.blogg.se/
Postat av: julia

jaadå, allt är bra med mig :) själv också ?

2009-05-21 @ 14:21:22
URL: http://neehe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0