Grattis Emelie och Robin

Till eran flicka Felicia. Hoppas att det går bra för er.. Jättesöt är hon.

För mig har det inte kommit ngn bebis ialla fall, fast det är ju nio veckor kvar. LÅNG VÄNTAN.
Jag vill verkligen börja greja i bebisrummet, men jag vill ändå inte för jag vill ha något att göra framöver. Min lilla mage växer hoppas jag. lillbebisen rör sig för fullt där inne och jag hoppas att kurvan börjar gå uppåt nu så att jag inte behöver åka och kolla ifall bebisen inte får ngn näring. ska till banmmorskan om en vecka..

Krille har börjat jobba nu efter sin semester. Han kommer snart hem. Måste laga skinksnitzlar idag. blev så sugen på det igår. hehe..


Kram C och bebis

EN Uppdatering

Hejsan,, ;)

sitter hos emelie nu och hjälper henne lite.. Hennes bebis är beräknad om två veckor.. :D

Vecka 30. Tiden går:D många tycker att min mage är liten och det tycker jag med.. jag vill ha en stor mage. men jag har bara en liten- :( Hoppas bebisen mår bra.. Hoppas den får den näring som den behöver.. jag längtar verkligen nu tills snuttan kommer.. vi har köpt en barnvagn med.. vi köpte en begangnad i stället.. jag tycker att det duger, vi är inte rika och en bebis kommer inte ihåg vad den låg i. Men men..
Bebisen snurrar i alla fall i magen och jag har haft min första sammandragning. fan va äckligt det känns. Och sen har jag haft förverkar två gånger.. Dom är inga att leka med, jag vill eller vågar inte jämnföra dem med de riktiga värkarna. uschamejjen..

Idag fyller även min älskling år med.. 21.. ;D GRATTIS PRINSEN <3<3
Och svärfar förstås.. Grattis :)

Barnvakt till min älskade Tindra med.. MIN ÖGONSTEN.. .

Nej nu ska jag göra lite nytta.. Puss puss C Och bebis

RSS 2.0